akinkeskin14 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İmei yenilenmesini beklerken

Sim kartı telefona takıp beklesem oluyor mu? Tak çıkar yapmaktansa
  2. A

Yurtdışı Telefonu Açılanlar/Kullananlar 2026 [Ana Konu]

Merhaba hattı telefona takıp beklesem oluyor mu acaba? Sürekli tak çıkar yapmaktansa?
  3. A

Bilgisayarım 2 reset sonrası görüntü vermiyor

Elimde buzzer yok ama
  4. A

Ssd yok laptop hdd si var sadece tek
  5. A

Anakart bugün 2 kez reset attı ve sonrasında görüntü gitti. Anakart masamın üstünde uzay sistem şeklinde çalışıyor. Tetik veriyorum anakart çalışıyor ama görüntü gelmiyor 2 resetten sonra. monitörde de bir sorun yok. Bu anakartı 1 ay önce işlemci soketinde bir adet işlemci ayağı kırık var...
  6. A

Diablo 4 hikaye bittikten sonra ne yapılacak?

Build yapıyoruz da ne için onu anlayamadım niye yani ne işe yarıyor? Oyun türü hakkında bilgim hiç yok
  7. A

Türkçe değil oynamam :D
  8. A

Bu türde daha önce bir oyun oynamadım güzel indirime girmiş steam üzerinde. almayı düşünüyorum lakin ana hikaye bittikten sonra sadece build kasma odaklı bir oyuna mı dönüşüyor anlayamadım? Biraz araştırdım hikayeden sonra aynı şeyleri mi yapacağız?
  9. A

Yan Sanayi Ekranda Face ID çalışır mı? İPhone 13

true tone açınca fazla abartı sarı filtre koyması da yan sanayi olduğunu belli edermiş.
  10. A

o zaman tamamen şans işi ve satıcının dürüstlüğüne bağlı :(
  11. A

yaniii anlamanın direkt bir yolu yok şu siyahlık olayı ve piksel görünümüne bakmak dışında çentik farkı var mı acaba
  12. A

mesela şuan 11 var bende tr şuan 11 kullanıyorum 2 sene önce fppro da orijinal çıkma ekranla değiştirdim değiştirmeden önce yan sanayi ekran vardı ve true tone açıktı kullanılabiliyordu.
  13. A

ve zaten yan sanayi oled ekran olmazdı? maks lcd olurdu.
Geri