hocam çok teşekkürler poco hoşuma gitti baya. karşılaştırma şöyle şuan
https://www.epey.com/akilli-telefonlar/karsilastir/926315-989055-1043337-1050806-1052918/tecno-camon-30-pro_samsung-galaxy-s25-256gb_poco-m8-pro-5g-512gb_honor-600_samsung-galaxy-a57-5g-256gb/
s25 40-45k fiyat gözüküyor. ciddi anlamda söylüyorum çok fazla telefonu zorlayacak bir kişiliği yok. sadece kendini tatmin etmelik bir cihaz arıyor. 45K ya kadar techno camon 30 dan daha iyi başka bir telefon yok mu sizce
1787595351
yanlış anlamayın tavsiyeleriniz için teşekkürler fakat...
Hocalarım sa,
babam telefonunu alalı 2 yıl oldu ve her şeyinden memnun fakat psikolojik olarak daha iyi hissetmek için daha üst bir model arayışına girdi. (kendi telefonunu abime verecek)
babamın şuan ki telefonu aşağıda...
Hocalarım sa,
bilgisayar mühendisliği için 4 yıl idare edebilecek ve işime yarayacak laptop lazım.
Bütçe belirlemedim. İhtiyacıma yarayacak modelleri bekliyorum
@darktower
güzel desenliler var fakat baskıda kalitesi düşüyor. bu yüzden beyaz-siyah veya tek renk olmak zorunda. beyaz setup kurduğum içinde bu en mantıklısı diye düşündüm. beyaz önermeme sebebiniz nedir?
gerçekten uğraşılmış cevaplar veriyorsunuz çok teşekkürler. dediğiniz mouse a biraz daha sıcak bakıyorum şuan.
mousepad tarafında bi sorum olacak. aynı marka aynı satıcı olmasına rağmen 80x30 olan ürün neden 70X30 dan daha ucuz.
80x30 Urzuva
70x30 Urzuva
Teknik özelliklerde kaçırdığım bir şey mi...
güzel cevabın için teşekkürler.
dediğim gibi zaten şuana kadar hep ofis ürünleri kullandım. azıcık bi kalite artışı bana yeter :D
şuan aklımda bu 2 ürün var.
2si de fiyatını hak eden ürünler olarak görülüyor okuduğum kadarıyla
Bütçe 600
beyaz kablosuz mouse önerisi
minecraft, valo fln oynuyorum.
şuana kadar ofis ekipmanları kullandığım için sensör fln önemli değil
trendyol olmak zorunda maalesef