aknvrl isimli üyenin son içerikleri

1. aknvrl

Google drive dosya yok ama 2 GB alan kaplı gözüküyor

drive'a girip buranın görüntüsünü atar mısınız hocam
  2. aknvrl

❌İndirim Bitti! INTEL U5 245KF - RTX 5080 - H810M-B - 1TB SSD - 16GB RAM 87.132 TL

senin yazdığı 225f üstteki sistemde olan işlemci 245kf. Arada nerdeyse %25-30 civarlık güç farkı var.
  3. aknvrl

Elimdeki Tod kodlarını nerden satabilirim?

özelden yazdım hocam
  4. aknvrl

Çözüldü✓ MSI Monitörüm 120 hz üzerine çıkmıyor

hocam hem hdmi ile bağlısınız hem de harici ekran kartınız var ise şuan dahiliden kullanıyorsunuz gördüğüm kadarıyla. Ayrıca cihazınız laptop mu?
  5. aknvrl

Baseus Bowie D05 5.3 + Baseus Gan 5 Mini 20W 598 TL

Kulaklık bende var 1 haftadır kullanıyorum. Artıları ve eksilerini bana göre yazıyorum. Malzeme kalitesi gerçekten premium hissettiriyor, sert plastik olmasına rağmen açma yerleri metal ve ağır hissettiriyor. Çok hafif büyük kafanız varsa sıkabilir son ayarda açmış olmanıza rağmen. Üstte...
  6. aknvrl

VATAN'DA TÜM OEM PAKETLER %15 İNDİRİM

VATAN'DA TÜM OEM PAKETLER %15 İNDİRİM BAŞLADI. Aşağıdaki linkten kontrol edebilirsiniz. https://www.vatanbilgisayar.com/oem-paketler?stk=true
  7. aknvrl

❌İndirim Bitti! Indirim Fifine Ampligame A6T MiKROFON Yayıncı USB Mikrofon Seti

Amazon satıcılı 3500'e mevcut zaten. https://www.amazon.com.tr/dp/B09R6L96Z9?tag=akakcetr-21&linkCode=ogi&th=1
  8. aknvrl

🔥İndirim VATAN 11.11 Özel OEM PAKETLER 16:00’da

https://www.vatanbilgisayar.com/11-11-ozel-oem-paketler Slider'a eklendi ama henüz ürün eklenmedi. Takip edin yakında eklenir.
  9. aknvrl

Lpg li aracı sürekli benzinde kullanmak

Sıralı sistem, normal sistem farketmez hocam içeri giren yakıt sürekli aynı olmasın mümkünse 2 haftada bir, en kötü ayda bir benzinde çalışsın araç o gün içinde.
  10. aknvrl

Yardım I5 13400f'den R5 5600x geçilir mi?

KF - güçlendirilmiş ve sadece harici ekran kartı ile kullanılabilir. K - Güçlendirilmiş, daili grafik birimi mevcut. Harici ekran kartın olmadan kullanabilirsin. F - Sadece harici ekran kartı ile kullanılabilen işlemciler. 1761562146 Evet anakartını değiştirip DDR desteğini değiştiriyorsan...
  11. aknvrl

Yardım I5 13400f'den R5 5600x geçilir mi?

F işlemciyi sadece harici ekran kartı ile kullanabilirsin. Sadece K işlemci ise dahili ekran birimine sahiptir.
  12. aknvrl

IOS İphone 15 pro kullananlar bakabilir mi?

3 saat çok az hocam normal kullanımda imkansız eğer pil %60 altı veya servis değilse. Pil oranı ve döngü kaç gösteriyor.
  13. aknvrl

🔥İndirim WD SN7100 1 TB 7250/6900 2.799 TL

Dram yok fakat hmb teknolojisi var, yani sistemin belleğinde tablolarını tutuyor. Dram ile arasında çok minimal farklar vardır. O sebeple sırf dram yok diye almayanlar bir daha düşünebilir.
  14. aknvrl

İphone 15 Devir Sayısı

5 ayda 153 kere dolum yapılmış hocam nerdeyse telefon çokta değil hergün fullenip kullanılmış
Geri