akodayi isimli üyenin son içerikleri

1. A

Arap klon parfüm Afnan Supremacy Collectors Edition orijinal mi

Şuan kullandığım parfümüm var zaten yaz için alıp şimdiden dinlendireceğim bide hawas tropical düşünüyorum safi paşa ve ruxan da isim değişikliği iade sorunu gibi şikayetler duydum şuan meps ve babilfragrance araştırıyorum teşekkür ederim
  2. A

Daha ucuza nerden alabilirim ki yurtdışına çıkmıyorum
  3. A

Parfümle ilgilenen dostlar selamlar bugün instagramda bi satıcı ile görüştüm 3250₺ ye afnan supremacy collectors edition satıyor fiyat sizce nasıl ve ürünün videosunu gönderdi fakat video atamıyorum videodan birkaç fotoğraf bırakıyorum ürünün orijinalliği ile ilgili bi fikri olan varsa yazarsa...
  4. A

Safi paşa sitesinden parfüm alacağım orijinal mi?

Merhaba geri dönüşleriniz nasıl ve nereden aldınız bende arap klon almayı düşünüyorum afnan supremacy collectors edition fakat nerden alsam bulamadım
  5. A

❌İndirim Bitti! Vatan RTX5060ti 16gb sistem 43.431 TL

Stok getirirz dediler ama mağazada oem toplanıyor mu onu sormayı unuttum çünkü tek tek toplayınca fiyat pahalı oluyor
  6. A

Evet bugün mağazaya gittim hatta olmayan stoklarıda getirtiriz dediler direkt ordan toplayacağım taksiti sormayı unutmuşum aynı olur herhalde
  7. A

Dayı bi şey sorcam modemden odaya kablo çekmem çok zor kasaya interneti nasıl bağlayabilirim bi fikrin var mı
  8. A

Onun fiyat çok ya bro aldıysan hayırlı olsun
  9. A

Dün almadım indirim 31 ine kadar sürüyor diye stok bitmiş ram 16gb kaldı ekran kartıda mecburen twin edge
  10. A

Mağazaya gidip sistemin montajı yaptırılabiliyor mu acaba
  11. A

Modem çoğaltmak için cihaz

Arkadaşlar selamlar masaüstü sistem topladım fakat modemden odama kablo çekemeyecek durumdayım odamdaki fişe bir modemi kopyalayacak bir cihaz alıp ona ethernet kablosu takıp kasaya bağlayacağım bu işlevde cihaz önerir misiniz ve bu işleme ne ad veriliyor biraz cahilim
  12. A

Böyle bir sistem düşündüm bide buna işlemci soğutucu alıcam fiyatına göre nasıl sizce 1766782511 Twin edge ve amp olarak seçilebiliyor hangisi seçilmeli
  13. A

Bende bilmiyorum ki
  14. A

Vatan oem sistem tavsiye

https://www.vatanbilgisayar.com/amd-r5-7500f-rtx-5060-a620m-k-1tb-ssd-16gb-ram.html Arkadaşlar bu sisteme bazı eklemeler yaptım bakıp öneri verirseniz sevinirim
Geri