akrml isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim 🔥Apple Watch SE 3 12.999 TL (9 Taksit Peşin Fiyatına)🔥

Hocam gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarj süresi sunuyor. Apple watch se3 deki gibi ekran ha çizildi ha çizilecek derdim olmuyor titanyum kasası safir camı var özellik konusunda da sadece mesaj yanıtlama özelliği yok şuan siz apple watch ile günde kaç tane mesajı saatten dikteyle herkese duyurarak...
  2. A

Evet mükemmel bir deneyimdi saat 3 ay boyunca kenarda durdu hocam. Çünkü telefon gibi saati de her gün şarj etmek çileye dönüşüyor
  3. A

Her Ay RAM İndirimi Oluyor mu?

Stokta uzun süredir pasif duran ürünlere yapılıyor diye biliyorum. Bilgi kaynağınız sağlam mı hocam ?
  4. A

Marka takıntınız yoksa direkt Huawei gt6 serisine bakın derim hem şarj anlamında daha tatmin edici hemde sağlık ve spor olaylarıyla ilgileniyorsanız daha işlevsel. Apple tarafını 1 sene deneyimledim şarj olayı çok can sıkıcı oluyor bellir bir süre sonra. Şuan Gt6 pro kullanıyorum 21 gün şarjı...
  5. A

🔥İndirim SAMSUNG GALAXY S25 FE 8/256 32.469TL🔥

Bu Samsung fiyat politikasını hiç oturtamayacak daha 2 ay evvel 40.000TL'den satılan ürün bugün 32 bandına düşüyor lansmanda kesinlikle fahiş fiyattan satış yapıyorlar. bu kadar istikrarsız olmaları çok saçma. Not: Apple kullanıcısı değilim Apple'da 2 sene önce 50.000TL'den iphone 15'i satışa...
  6. A

🔥İndirim HUAWEI Nova 13 12/256 GB 19.999₺

akıcı bir ürün ram hafıza fiyat olarak bakıldığında mantıklı fiyat uygun. harmony os kısmı kafa karıştırıyor sadece.
  7. A

❌İndirim Bitti! North Bayou F80 Tek Kol Amortisörlü Monitör Tutucu 1033 TL

herhangi bir sorun var mı kral ?
  8. A

❌İndirim Bitti! LAVA IZGARA TAVA 26X32CM 1012TL

LAVA'NIN 26X32 IZGARA TAVASI (KIRMIZI RENK) ŞUAN DİP FİYATTA İHTİYACI OLAN KAÇIRMASIN. SATICI'DA LAVA ÜSTELİK. https://app.hb.biz/V2k1jBiVP3Vo
  9. A

10-12k bandında tablet önerisi

Evet android gibi apk kurabilirsin. hibrit yazılımı var diyebiliriz o konuda.
  10. A

Ben denedim 100₺ kodu düşmüyor sanki sipariş sonrası iptal edilecek gibi bir şüphe doğdu nedense 😅
  11. A

10-12k bandında tablet önerisi

2023 modelinde yazılım eski ve uygulama marketi zayıf. 2025 al kafan rahat etsin.
  12. A

🔥İndirim HUAWEİ MATEPAD 11.5 2025 8/256GB KLAVYELİ TABLET 13799TL

Eğer kurulumda yapılması gereken bir kaç ince ayarı yapmazsanız denilen sorunları yaşayabiliyorsunuz. bende Huawei'in matepad 11.5s modeli de var 1 senedir kullanıyorum onu da. söylediklerinin hiçbirisini yaşamadım. microg servislerinin izinlerini vermen gerekiyor + Appgallery üzerinden youtube...
  13. A

İşbank hesabın varsa mobil şifrenle giriş yapabiliyorsun diye biliyorum. ya da maximum uygulaması üzerinden de sipariş verebilirsin.
  14. A

Aynı sancılı süreç bende de var kankam. umarım kolay geçer ne diyelim :D
Geri