Alakasız olacak ama sizin de fikrinizi almak isterim. İşlemcim 7500f Şuan Thermalright Assassin X 120 Refined SE işlemci soğutucum var. Oyunlarda 70 dereceleri gördüm. Oyunları 2k oynuyorum. En baştan iki kuleli soğutucu istiyordum alamadım içimde kaldı. Şuan Scythe Magoroku Dual Tower 1900...
(İşlemcim 7500f, kasam Msi 121a, ekran kartı 9060xt 16 gb)Şuan hali hazırda Thermalright Assassin X 120 Refined SE işlemci soğutucum var. Oyunlarda 70 dereceleri gördüm. Oyunları 2k oynuyorum. En baştan iki kuleli soğutucu istiyordum alamadım içimde kaldı. Şuan Scythe Magoroku Dual Tower 1900...
Galiba bende yok. İki gündür kullanıyorum test de yaptım ölü ve sıkışmış pixel göremedim. Işık sızması var ama beni çok rahatsız etmedi. Şuan için çok memnun kaldım, ergonomikliği tam istediğim gibi. Sadece tek sorunum renk ayarı, bir türlü istediğim gibi yapamadım. Renk ayarı yapanlar...
Bende şuanda AOC 24G4XE 1080p monitör var 2k ya geçmek istiyorum geçen gün ki ktc h27t22c yi sipariş ettim şimdi de h27t7p sipariş ettim birini iade edeceğim o da muhtemelen h27t22c olacak. Ancak bu monitörün paneli ne kronik problemi ne bilmiyorum o beni geri tutuyor. Benim için asansör...