akturan isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Marshall Minor 4 Tws 3389tl🔥🔥🔥

Bu markanın özellikle headset kulaklıklarının tasarımı fazla kaliteli ama ses kalitesi, anc, kullanım ömrü aynı fiyat bandında diğer kulaklıklara göre çok kötü. Ben şahsen illa bu markanın bir kulaklığını alacak olsam görünüşü için headset versiyonunu alırdım ama earbuds ı için bu parayı vermek...
  2. A

❌İndirim Bitti! VATANBİLGİSAYAR RAMLERDE ÇOK BÜYÜK FIRSAT

Dropshipping yapan köylüleri vatan da sevmiyor demek ki.
  3. A

Fiyat farkını da söyledin mi :D. Normal de öyle olur zaten ama sanmam çünkü 1 kişi 2 kişi değil tüm forum çöktü ürünlere. İtopya olsa kepenk kapatırdı herhalde.
  4. A

Yola çıksan yolda fiyat artıcak bir an mağazaya gitmeyi düşünmedim değil.
  5. A

Allahın köylüleri bide dropshipping yapıyorlar. Köylü başa bela. Vatandan aldım diye de başlığa yazmış komedi.
  6. A

❌İndirim Bitti! Amazon Prime Yarın 11:11'de 3.000/1.000 TL Kupon

Trilyonluk şirket milyonların kullandığı sitede 1000 kişilik kupon yapıyor ** sktir olup hafız anadan yılbaşı çekilişi alsam daha fazla ihtimalim vardı
  7. A

Ana Konu Amazon Depo 2.El İndirimli Ürünler Dip Fiyatlar

Telegram kanalından bahsediyor herkes ama ne olduğundan kimse bahsetmememiş neyse bende link alabilir miyim.
  8. A

🔥İndirim Thermalgrizzly Kryonaut 12.5W Termal Macun 330 TL ! (1 GR)

Bilmeden yorum yapmayın; https://www.igorslab.de/en/thermal-paste-comparison/?ids[]=42&ids[]=9 Ne yaptığınızı biliyorsanız 1 gramlık bir termal macunu 2-3 kere kullanabilirsiniz. Eşe dosta macun sürmeyecekseniz 4 gramlık bir macun almanız anlamı yok. Ayrıca Cryofuze 7 bahsedilen iki macundan...
  9. A

Migros Basket oyunu ile Hemen de geçerli 600/200 TL İndirim

bu oyunu bildiğin uygulamada kalman için zor yapmışlar yapanın da
Geri