Bir anakart ve işlemci alacağım ikinci el. DDR4 olup 6. ve 7. nesil işlemciler desteklemesini istiyorum. Ryzen de olur intel takıntım yok ama performansları o tarz olsun. Tavsiyelerinizi bekliyorum. Çok bütçem yok 3500 e kadar çıkabilirim.
1738517419
msi z170a gaming pro anakartlar nasıldır
bende yd iphone kullanıcısıyım. Ağustosta bir tane daha telefon alıcam. Bir anda 2 telefon almadım. xiaomilerde evet reklam mevzusu çok sma yeni telefonlarda direkt özel dns ayarı yapabildiğin reklamlar çıkmıyor karşına. Yani eğer iphone geçeceksen yurt dışı 15 den aşağı almaman lazım. Bir de...
gizlilik güvenilirlik işi biraz boş. apple de veri alıyor androidde. Olay sende bitiyor. Benim fikrim iPhone alıp sadece 4 ay 2 telefon taşımakta çok problem yok. İlerde telefonunu da satabilirsin rahatça illaki alıcısı çıkar. Fakat android alacaksan da yurt dışı almanı tavsiye ederim. Türkiye...
b450m zaten her yerde kullanılıyor. yeni bir sistem alayım kafasına girince çoğu b450m kalite bandında. en iyisi bence biraz araştırma yapıp sistemi güncellemek. Canavar yapıcam kafasındaysan yeni sistem al
Bilgisayarımda Oyun yükleme alanlarında herhangi bir alt+tab seçeneğinde ya da windows tuşuna bastığımda ekran böyle kısımlarında bozulmalar oluyor. laptopu ilk aldığımdan beri böyle ara ara karşıma çıkıyor ve gidiyor. Koyduğum fotoğrafta windows tuşuna basmıştım zaten belli oluyor sadece...
hocam normal m2 dönüştürücüler 100-150 lira bu niye 900 hem arkadaşın dediği gibi normal sata alsam daha iyi. ben elimdekini kullanabilmek için istiyorum ama piyasada galiba bu dönüştürücüler yok