Albatros343 isimli üyenin son içerikleri

1. Albatros343

❌İndirim Bitti! NEXTSTAR 65 inch - 4K UHD - MiniLED - Google TV 27.499₺

Arkadaşlar bu forum a bu tvyi takip etmek için üye olmuştum 65 inç aldım ve kullanıyorum genel olarak da memnunum bir kaç sorum olacak 1-bu forumun uygulamasını bulamadım appstore vb yerlerde varmıdır 2- Tv nin garantisinin başladığını teyit amaçlı kontrol edebileceğimiz bir link varmı 3- bu...
  2. Albatros343

Watsap hattından yazdım kurulum için hafta sonu mesai saatleri dışında olduğu için hizmet vermiyorlar her türlü pazartesi gününe kaldı ilçe dışından gelecek servis kurulum hafta ortasını bulur gibi hayırlısı olsun bakalım inşallah
  3. Albatros343

Bu numara sizin bulunduğunuz yerin servisinemi ait yoksa ülke genelinde servislere kurulum olduğu bilgisini veren Nexstar şirket hattımı oluyor
  4. Albatros343

Hayır bulunduğum ilçede yetkili servis yok Nexstar merkez hafta sonu telefona bakmıyor bu yüzden hangi servisin geleceği belli değil
  5. Albatros343

4443666 Nekstar ın numarası fakat hafta sonu ve mesai saatleri dışında telefona bakmıyorlar internet den bulunduğunuz yerin servisini bulup aramalısınız
  6. Albatros343

Servisi Aradım yan ilçe olduğu için belki beni göndermezler hafta sonu bende nexstara ulaşamam telefon a bakmazlar dedi 🤔🤭 il merkezindeki servis de bize uzak olunca bizi göndermezler daha oraya hiç kuruluma gitmedim dedi ilginç bir durum artık pazartesiyi bekleyeceğiz gibi
  7. Albatros343

Tv dün akşam teslim edildi mesai saatleri dışında olunca servis kaydı oluşturamadık öylece tv ile bakışıyoz çok can sıkıcı 🤭 next star telefon a bakmıyor servis ilçe dışından komşu ilçeden gelecek fakat buradan biri kurulum yapıyormuş servis adına garanti başlamak için onuda kim bilmiyorum...
  8. Albatros343

Aynı durumdayız akşam saat 20:00 sıralarında hepsijet xl dan 65 inç olanı teslim aldım hafta sonu telefona bakan olurmu kayıt oluşturabilirmiyiz acaba eğer pazartesi gününe kalırsak ilçe dışından gelecek servis montajı hafta ortasını bulur kayıt oluşturabilseydik servis hafta sonunu belkide...
  9. Albatros343

Arkadaşlar hayırlısı ile bende aldım bakalım inşallah iyi etmişizdir fiyat performans ürünü gibi görünüyor ekseri you tube ve maç izlemek için aldım aslında air kumanda ve webos işletim sistemi için sesli komut gibi özelliklerinden dolayı sunny yada ucuz alt kategorisinde lg tv takipteydim ama...
Geri