albatrosvr isimli üyenin son içerikleri

1. A

Kanalıma Öneri Sunabilir Misiniz?

Konu Güncel
  2. A

Çok teşekkür ederim hocam sağolasın eyvallah <3
  3. A

Olcay hocama yazdım bakalım destek olurum dedi sağolsun, başka önerdiğin bir şey varmı hocam 1660140869 sırf güzel hatrınız için şans vericem hocam
  4. A

Sadece bir videomda anime var ve animeyi sevmemem dışında sorun yok :D 1660140713 Ekledim hocam
  5. A

Merhaba, logoyu nasıl bir şey yapabilirim biraz örnek verebilirmisiniz, veya küçük resimleri nasıl tona sokabilirim, göze hitap eden, Geri Dönüşün için Çok Teşekkürler 1660140467 Hahahahha doğrudur hocam
  6. A

Geri dönüşün için çok teşekkür ediyorum öncellikle araya giren giflerin yerine kamera koymam gerekiyor fakat webcam'ım bozulduğu için kamera koyamıyorum ve araya videolar koyuyorum. Anime oyununa gelirsek okadar oyundan sonra bana hoş geldiği için övdüm ve zaten genellikle olumlu yorum yapmamı...
  7. A

Selam Dostlar, 1 aydır düzenli olarak içerik ürettiğim bir kanalım var, genellikle oyun inceleme, indirim videosu, oyun gündemi yani kısaca oyunlar ile ilgili içerikler üretiyorum ve kanalımın gelişmesini istiyorum, emeğimin bir karşılığı olmasını istiyorum. Bunun için sizlerden yardım almak...
Geri