bütçem 4-5k bir kaç model buldum fikirlerinizi bekliyorum
rebelx marka 4.5k plastık ayak 5k krom ayak seceneklerı mevcut sabıt govde arkaya yatma vs yok ayaklıkda yok
fashcolle marka 4k ilandakı fıyata bakmayın ındırım kodyla 4k ya gelıyor ayaklık destegı mevcut 90 derece arkaya yatabılıyor...
İyi günler. Sistemim cok temizdir Fotoğraflarda da muntazamlığı görünmektedir Ram ve Güç kaynağı hariç 0 alindi (Sadece CS:GO oynuyorum aktif olarak)normalde amacim ekran kartınıda yükseltip uzun yıllar bu sistemi kullanmaktı ancak surekli seyahat ettigim icin laptop kullanmam gerekiyor bu...
tbw diye bi değer var bunu doldurduktan sonra performansı genelde duşüş yaşanır senınxpg mesela 600tbmw ama msı 1600 bahsettıklerı dıger markalar kıngston 320 kıoxıa ıse 600
https://www.vatanbilgisayar.com/msi-spatium-m470-pro-pcie-4-0-nvme-m-2-1tb-6000mb-okuma-4500mb-yazma.html çok garip ama vatanda bu 3 k ya dusmus durumda alınabılır
dramsız almayı dusunuyordum ama bıraz arastırınca cıkmaza gırdım wındows ve oyun ıcınse dramlı alın dıyorlar ama arada okuma yazma farkı var kararsız kaldım