Albaysponge isimli üyenin son içerikleri

1. Albaysponge

Hangisi tercih edilmeli işlemci olarak

rx 6600xt anakart b460 mevcut bende işlemci r5 5600 var yaklasık 6 aydır fln kullanıyorum gayet iyi performansları eğer alabilirsen 5600 işlemci tavsiye ederim
  2. Albaysponge

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

Onun yerine ne önerirsin fashcolle için çok kararsızım zaten çok övenide var hiç beğenmeyenide
  3. Albaysponge

Çözüldü✓ Oyuncu Koltuğu Önerisi

bütçem 4-5k bir kaç model buldum fikirlerinizi bekliyorum rebelx marka 4.5k plastık ayak 5k krom ayak seceneklerı mevcut sabıt govde arkaya yatma vs yok ayaklıkda yok fashcolle marka 4k ilandakı fıyata bakmayın ındırım kodyla 4k ya gelıyor ayaklık destegı mevcut 90 derece arkaya yatabılıyor...
  4. Albaysponge

Acil bu sistem alınır mı

40 aşar ekipmanda almak gerekicek butceyi aşar
  5. Albaysponge

Acil bu sistem alınır mı

2.el de olur sıfır olmasına gerek yok varsa onerınız değerlendiririm çok anlamıyorum bu işten 1768300374 30-35k arası sıfır ıkıncı el fark etmez
  6. Albaysponge

Acil bu sistem alınır mı

varsa bıldıgın reısım lınk atabılır mısın
  7. Albaysponge

Acil bu sistem alınır mı

İyi günler. Sistemim cok temizdir Fotoğraflarda da muntazamlığı görünmektedir Ram ve Güç kaynağı hariç 0 alindi (Sadece CS:GO oynuyorum aktif olarak)normalde amacim ekran kartınıda yükseltip uzun yıllar bu sistemi kullanmaktı ancak surekli seyahat ettigim icin laptop kullanmam gerekiyor bu...
  8. Albaysponge

Çözüldü✓ Vatandan mı almalıyım amazondan mı

amazondakı sahte bir ssd olma olasılıgı var mı peki veya bu fiyat bandında önereceğiniz 1 tb ssd var mıdır
  9. Albaysponge

1tb m2 ssd önerisi 2500TL

tbw diye bi değer var bunu doldurduktan sonra performansı genelde duşüş yaşanır senınxpg mesela 600tbmw ama msı 1600 bahsettıklerı dıger markalar kıngston 320 kıoxıa ıse 600
  10. Albaysponge

doğru bende 2500 3k bütçem var 2 gündür bakmadıgım site kalmadı performans anlamında benzerler hemen hemen ama uzun ömürlü
  11. Albaysponge

ama uzun ömürlülük anlamında arada dağlar kadar fark var
  12. Albaysponge

https://www.vatanbilgisayar.com/msi-spatium-m470-pro-pcie-4-0-nvme-m-2-1tb-6000mb-okuma-4500mb-yazma.html çok garip ama vatanda bu 3 k ya dusmus durumda alınabılır
  13. Albaysponge

Acilllll lütfen yardım MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB

[H3 id='MSI+SPATIUM+M470+PRO+PCIE+4.0+NVME+M.2+1TB+bu+model+3kya+alnr+m']MSI SPATIUM M470 PRO PCIE 4.0 NVME M.2 1TB bu model 3kya alınır mı [/H3]
  14. Albaysponge

Öneri DRAMLİ Mİ DRAMSİZ Mİ M2SSD KULLANMALIYIM yardımcı olursanız sevınırım

dramsız almayı dusunuyordum ama bıraz arastırınca cıkmaza gırdım wındows ve oyun ıcınse dramlı alın dıyorlar ama arada okuma yazma farkı var kararsız kaldım
Geri