Albomer isimli üyenin son içerikleri

1. Albomer

Öneri Akıllı Saat Hakkında Yardım !

herhangi biri hangisine apk kurulumuna izin veriyor bilmiyorum ondan soruyorum
  2. Albomer

Öneri Akıllı Saat Hakkında Yardım !

Merhaba, Bir akıllı saat almayı düşünüyorum ama bir sorun var, alacağım akıllı saate apk ile bir uygulamanın kurulumunu yapmam gerekiyor. Konu hakkında bilgisi olan var mı ? Hangi akıllı saatlere apk kurulumu yapabilirim ?
  3. Albomer

Yardım Steam hesabım çalındı : (

Kredi Kartın'dan - Kart Hareketleri oradan Steam'de harcadığın para yazıyor (LİDİO Steam İstanbul TR / STEAMGAMES.COM BELLEVUE WAUS) diye ona basınca Slip görüntüle paylaş seçeneği var oradan dekontu alıp gönderebilirsin.
  4. Albomer

Steam hesabım mı calındı

oyun içi arkadaş olarak eklenmiştir steam arkadaş listesiyle oyundaki arkadaş listesi bazı oyunlarda farklı olabiliyor.
  5. Albomer

🔥İndirim Kingston KC3000 1 TB 3230₺

hala pahalı bence 2 TB si 3600 e almıştım üstünden 2-3 ay geçti hemen fiyatlar uçtu bu aralıklara düşerse 2 TB lik alın daha mantıklı ama 1 TB bu fiyat bence pahalı, 2024 ün başlarında direk uçurdular fiyatları bu civarlardayken
  6. Albomer

Yardım İntel 15. Nesil ne zaman çıkacak?

2025 in başlarında veya ortalarında
  7. Albomer

Steam "Valve Index VR" kullanan ve Yardım Edebilecek ! ?

Yaklaşık 4-5 gün oluyor Valve Index VR aldım Half Life - Alyx de sorunsuz çalıştı hiç bir problem olmadan ama farklı oyunlarda denemek istedim, denerken bazılarında kontrol problemi mevcuttu oyun içerisinde hazırlanmış kontroller veya oyuncuların hazır yaptığı ayarları kullan seçeneğini seçip...
  8. Albomer

Yardım VR Gözlük kasma yaparmı?

yaşarsın VR sadece ekran kartına bağlanıyor ve ekran kartın ne kadar güçlüyse o kadar daha iyi deneyim yaşarsın yani VR'ın kendine özel ayrı bir ekran kartı yok sadece görüntü sağlıyor.
  9. Albomer

Steam HDD'ye oyun indirirken bozuk disk hatası vermesi

bazen bendede yapıyor HDD yer varsa tekrar tekrar dene düzeliyor genelde
  10. Albomer

Yardım Steam Remote Play ile PC yi kontrol edebilirler mi?

Remote Play'de oyun içi dışında bir yere erişim vermiyor, yani kontrol edemezler. Aile hesabı yapıp farklı oyunlar oynuyorsanız aynı anda farklı hesaplardan da oynayıp indirebilirsiniz...
  11. Albomer

Çözüldü✓ BIOS Ekranı Gelmeden Windows Açılıyor !

Sorun monitör için kullanılan DP kablosu yerine HDMI kablosu takılınca BIOS'u açtığımız saçma sapan yazıların birbirine girme sorunu düzeldi ve BIOS üzerinden Update'i de yapıp bitirdik. Sorun kalmadı, teşekkürler. (İlk başta bios ekranı fln gözükmeden geçiyordu oda sonradan kendi kendine düzeldi)
  12. Albomer

Çözüldü✓ BIOS Ekranı Gelmeden Windows Açılıyor !

Bu anakarta sahip arkadaşım format attık RUFUS ile ilk başta BIOS a girebiliyorduk fakat düzgün görüntüleme yapamıyorduk. Sonradan BIOS a update yapmak için MSI BIOS Flashback yapmayı denedik "" aynı videodaki gibi fakat bilgisayarı açıldığında ne bios güncellendi nede BIOS ayarlarına tekrar...
  13. Albomer

Öneri Laptop Soğutucu Önerisi !

Bu laptop modeli için soğutucu denemiş olup önerisi olan var mı ? Fiyat bandı 1500 TL civarı https://www.epey.com/laptop/msi-cyborg-15-a13vf-895xtr.html
  14. Albomer

Yardım 2K Monitör Önerisi ?

20 k max
  15. Albomer

15K Bütçe ile hangi monitörler alınabilir?

https://www.gaming.gen.tr/urun/286412/asus-rog-strix-xg27aqv-27-inc-170hz-1ms-wqhd-adaptive-sync-fast-ips-gaming-monitor/ https://www.amazon.com.tr/dp/B0CGQ47H5M?m=A27XT3CS9APY1Q&tag=epey-21&th=1&psc=1&_encoding=UTF8&aff_sub4=1
Geri