Albus isimli üyenin son içerikleri

1. A

NVIDIA App de G-Sync monitörüm olmasına rağmen G-Sync yok gösteriyor

Monitörüm MSI G274QPX ve NVIDIA'nın sitesinde G-Sync destekleyen monitörler arasında fakat fotoğrafta da görüldüğü üzere NVIDIA App'i indirdiğimden beri G-Sync yok gösteriyor bug gibi bir şey mi acaba çözemedim?
  2. A

Xiaomi TV box 2.nesil USB girişi sorunu

Merhaba elimde Xiaomi TV box 2.nesil cihazından var fakat bu cihaz ilk geldiği zamanlarda kablosuz mouse ile çalışıyordu şimdi kablosuz mouse'un Dongle'ını takmama rağmen çalışmıyor HDD'deki filmlerimi izlemek için TV box a HDD'yi bağlıyorum HDD'nin çalıştığında yanan ışığı yanıyor fakat HDD'yi...
  3. A

Herhangi bir Avrupa ülkesine veya Norveç'e gitmenin yolları nelerdir?

Merhaba ben bu Temmuz'da otomotiv lisesi elektrikli araçlar Dalin'dan mezun olacak bir öğrenciyim ve başta Norveç olmak üzere herhangi bir Avrupa ülkesine gitmek istiyorum İngilizcem B2 seviyesinde ve elektrikli, hibrit, içten yanmalı araçlar konusunda da eğitim aldım 11.sınıfta Almanya da 1 ay...
  4. A

Kingdom Come Delivarence II Epic Games Desteklemiyor

kesinlikle oyna mükemmel ötesi bir oyun ben hayatımda çok oyun oynadım ve kcd 1 kesinlikle top 5'ime girer.
  5. A

Korsan olmadan film nasıl izlerim

u block origin ile hiçbir kaçak film sitesinde reklam çıkmadı karşıma isterseniz dizipalı deneyebilirsiniz.
  6. A

Masaüstündeki uygulama penceresi neden düşük kaliteli?

Merhaba,resimdeki gibi hangi uygulamayı açarsam açayım böyle oluyor yardımcı olursanız sevinirim.
  7. A

🔥İndirim Amazonda 7499tl ye MSI MAG B650 TOMAHAWK WIFI AM5 DDR5 6600MHZ(OC)

Ekran kartlarında ve harici wifi adaptörlerinde.
  8. A

SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless alınır mı?

Merhaba, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless almayı düşünüyorum. Şu an Arctis 5 2019 Edition kullanıyorum. Sizce geçmeye değer mi? Benim için en önemli olan husus kablosuz olması ve bataryayı çıkartıp standında sürekli şarj ederek sonsuz kullanım sunması. Onun dışında acaba alırsam yenisi çıkar...
Geri