Monitörüm MSI G274QPX ve NVIDIA'nın sitesinde G-Sync destekleyen monitörler arasında fakat fotoğrafta da görüldüğü üzere NVIDIA App'i indirdiğimden beri G-Sync yok gösteriyor bug gibi bir şey mi acaba çözemedim?
Merhaba elimde Xiaomi TV box 2.nesil cihazından var fakat bu cihaz ilk geldiği zamanlarda kablosuz mouse ile çalışıyordu şimdi kablosuz mouse'un Dongle'ını takmama rağmen çalışmıyor HDD'deki filmlerimi izlemek için TV box a HDD'yi bağlıyorum HDD'nin çalıştığında yanan ışığı yanıyor fakat HDD'yi...
Merhaba ben bu Temmuz'da otomotiv lisesi elektrikli araçlar Dalin'dan mezun olacak bir öğrenciyim ve başta Norveç olmak üzere herhangi bir Avrupa ülkesine gitmek istiyorum İngilizcem B2 seviyesinde ve elektrikli, hibrit, içten yanmalı araçlar konusunda da eğitim aldım 11.sınıfta Almanya da 1 ay...
Merhaba, SteelSeries Arctis Nova Pro Wireless almayı düşünüyorum. Şu an Arctis 5 2019 Edition kullanıyorum. Sizce geçmeye değer mi? Benim için en önemli olan husus kablosuz olması ve bataryayı çıkartıp standında sürekli şarj ederek sonsuz kullanım sunması. Onun dışında acaba alırsam yenisi çıkar...