AlCap10 isimli üyenin son içerikleri

1. AlCap10

2 senelik diplomayla Avrupa'da iş bulunur mu ?

evet 1741723507 2 senelik fizyoterapi iş yapar mı yoksa 4 sene mi okumak mı gerek ?
  2. AlCap10

dediğim gibi sales ya da meslek öğrenmeyi düşünüyorum Yıldız Teknik Matematik Mühendisi Kuzenim 2 senedir işsiz piyasa berbat mezun olduktan sonra giderim eğer bulamazsam iş bulamazsam fizyoterapi okumayı düşünüyorum orada hemen iş bulursun ihtiyaç çok orada
  3. AlCap10

evet biliyorum ne demek istediğini geçenlerde işte arkadaşım gitti orada çalışıyor çevremden çok kişi gitti bir tanıdık lazım hepsi bu sonrası kolay dernek yoluyla hallediliyor kuzenim Avustralya'da Tıpçılar,Hukukçular ve Mühendisler hepsi iyi üniversiteden mezun Türkler Kebab Shopta çalışıyor...
  4. AlCap10

vizesiz gidebilirim serbest dolaşım hakkım var bir sıkıntı yok bu konuda sadece çalışma izni için para ödemem gerek 400 euro civarı sanırım Hollanda,Almanya ve İsveç'te çok fazla tanıdık var sadece biri bana iş teklifi yapması gerek sonrası çok kolay. 1741636053 ingilizcem zaten C1 seviyesinde...
  5. AlCap10

Sırbistan tüm avrupa vizesiz ama AB üyesi değil şuan tahminen 5 sene sonra olacak ama ABM'de olması iyi bu da oturum almasını çok kolay kılıyor. sadece 3 ay içerisinde iş bulman lazım tanıdıklar var oda bunu çok iyi kolay kılıyor benim için.
  6. AlCap10

Kral ben neredeyse 3 dil konuşabiliyorum sanırım en büyük avantajım bu ve gideceğim ülkenin dilini öğrensem 4 dil filan olacak ben daha daha çok pazarlama istiyorum yani dijital pazarlama yazılımdan daha fazla ilgimi çekiyor mezun olduktan sonra burada tanıdıklar vazıtasıyla iyi bir pazarlama...
  7. AlCap10

herhangibi bir şirkette bulamam mı ? sonuçta yasal olarak gidicem ? 1741624473 yasal olarak gidicem zaten sadece gideceğim ülkenin dilini öğrensem iş bulabilir miyim ?
  8. AlCap10

oraya gidip vasıfsız işçi olmak istemiyorum eğer bir iş bulabilirsem çok daha iyi amacım gidip 20-30 sene çalışıp para kazanmak ve ülkeye dönmek ama belki orada da yaşayabilirim bilemeyiz. iş imkanları hakkında bir bilginiz varmı ?
  9. AlCap10

Arkadaşlar ben 2 senelik bilgisayar programcılığı okuyorum 1. sınıfım çift vatandaşım vize derdim yok okul bittikten sonra bu diplomayla iş bulabilir miyim Avrupa'ya sizce gitmelimiyim ? DGS yerine orada mı okusam okumazsam 2 senelik diploması işe yarar mı ? direk iş hayatını atılmak istiyorum...
  10. AlCap10

Acer nitro 5 alınır mı

https://www.teknosa.com/acer-nitro-5-nhqm0ey00c-intel-core-i712650h-156-32-gb-ram-1-tb-ssd-8-gb-rtx4060-linux-gaming-laptop-p-785363811 Arkadaşlar laptop alıcağım üni için sizce bu fiyata iyi mi bir sıkıntı var mıdır Acer hiç kullanmadım
  11. AlCap10

Laptop önerisi bütçe 40k

1 tb ssd olsa çok daha iyi olurdu
  12. AlCap10

Laptop önerisi bütçe 40k

Arkadaşlar yösten sınava girip bir bölüm kazandım hem oyun ama öncelikli yazılım için laptop öneriniz var mı bu ara AMD Intel işlemcimi tercih etmeliyim ?
  13. AlCap10

İkinci el Xbox 360 aldım

Arkadaşlar ikinci el xbox 360 aldım xbox live hesabı istiyor jtaglı değil içinde kırk tane oyun var orijinal hepsi Xbox live hesabı açsam oyunlar gider mi
  14. AlCap10

Rtx 2070 almayı düşünüyorum

Nvidia düşünüyorum hocam Nvidia kart varmıdır aklında 1714762476 İşlemci ne önerirsiniz ? 1714762518 Eğer ryzen 7 1700x 2060 filan 1080 p darboğaz yapmayacaksano bile makul benim için
  15. AlCap10

Rtx 2070 almayı düşünüyorum

Arkadaşlarlar sistemim GTX 1050 ti Ryzen 7 1700 x Xpg 2x8 GB 3200 MHz A320m pro Rtx 2070 alıp sistemi güçlendirmeyi planlıyorum sizce alınır mı veya ekran kartı için tavsiyeleriniz var mıydı
Geri