Reis sana kalmış ama laptopta ben nvidiadan yanayım aşağı yukarı aynı güçteler arkadaşın attığı saf güç olarak bir tık daha güçlü ama dlss ve fg yle beraber nvidia aynıları amd kanadında da var fakat biri donanım biri yazılım olarak seçim sana kalmış
https://www.n11.com/urun/lenovo-loq-15iax9-83gs009atrar-i5-12450hx-24-gb-512-gb-ssd-rtx4050-156-dos-dizustu-bilgisayar-65068500?magaza=tng&utm_source=comp_akakce&utm_medium=cpc&utm_campaign=akakce_genel#unf-inst
n11e güvenip güvenmemek sana kalmış acilse en iyisi budur bence
MSI GTX 1650 AERO ITX 4G OC GDDR6 ekran kartı vs Ryzen 5 1600 af işlemcim ile Dying Light 2, Far Cry 6, God of War gibi oyunlarda ekran kartım hemen hiç bir zaman tam yükte çalışmıyor. Ama Forza Horizon 4'te stabil bir şekilde tam yükte oynayabiliyorum. Dying Light 2 de fps sınırlı olmadığı...
hocam öyle doğru düzgün vurmadım ve cs oynarken zaten arkada çalışan razer 7.1 driver steelseries gg discord nvidia denetim masası başka bi şey açık olmuyor
hocam gerçekten şimdiye kadar çözemediler mi bu olayı
Ara ara cs giriyorum arkadaşlarla. Çok kill alan biri değilim. Aimim de iyi değil zaten. 20 Haziranda Overwatch, 21 Haziranda ise VAC Ban yedim. Hile yazılım herhangi bi şey kullanmıyorum. Ticket attım. Geri dönüş yapılmadı. Tavsiye verebilecek var mı ?