AlcatraZ isimli üyenin son içerikleri

1. A

2.4 Ghz Dongle ile Klavye ve Fare Bağlıyken Bilgisayar Bağlanmıyor

Merhaba herkese, Başlıkta da belirttiğim üzere klavye ve fare bilgisayarı ilk açtığımda bağlanmıyor. Fare çalışmadığı zaman kabloyla bilgisayara takıp çıkardığımda veya alıcısını takıp çıkardığımda düzeliyor. Klavye ise herhangi bir tuşa basınca kırmızı bir ışık yakıyor. Klavye ise sadece...
  2. A

R5 7500F yükte 85 dereceye çıkıyor

Evet filmi söktüm. Hocam sanıyorum kasamın dandikliğinden kaynaklanıyor. Sadece ön paneli çıkarıp denediğimde boşta 45 derece, cinebench'te 80 dereceye bile ulaşmadı. Sanıyorum bu değerler gayet iyi. Yardımlarınız için tekrardan teşekkürler.
  3. A

Tamamdır hocam dediklerinize bakacağım bir de ön paneli bir söküp deneyeceğim. Duruma göre tekrardan yazarım. Yardımınız için teşekkür ederim.
  4. A

Çok sürdüğümü sanmıyorum ancak heatsink'i taktıktan sonra çok az bir miktarın yanlardan taştığını gördüm. Vidalarını sıkarken ise 2 tarafıda dengeli sıktım.
  5. A

Macun olarak yanında çıkan thermalright tf4 kullandım. Adana'da yaşıyorum ancak odada sürekli klima çalışıyor 25C de. 1752254621 Eski bir bilgisayardan çıkardığım fan vardı ancak aşırı sesli çalıştığından dolayı kullanmıyorum. Eğer bulabilirsem deneyeceğim.
  6. A

Selamlar herkese, Toplamış olduğum bilgisayarımda işlemcim boşta 50-55 derece arasında gidip geliyor, Cinebench'te ise 85-87 derece arasında çalışıyor. Sıcaklığa bakmak için Open Hardware Monitor kullanıyorum. Kasa - Rampage Redsky - Ön panel full cam, 3 önde 1 egzoz olmak üzere 4 tane fan...
  7. A

1500Tl mouse önerisi

Merhaba herkese, Kullandığım G203 farenin mouse tekerleği bozulduğu için yeni mouse arıyorum. Kablosuz olursa iyi olur ama çok fark etmez. Rengi fark etmez ama siyah olursa daha iyi olur. Rekabetçi oyun oynamıyorum. Mouse tekerleğinin ömrü uzun olsun. Sanıyorum Logitech'te bu kronikmiş. Kullanış...
  8. A

Kullanılmış Ryzen 5 5500 sistemim ne kadar eder?

Arkadaşlar merhaba, Yeni bir sistem almak için bilgisayarımı satacak olsam ne kadar eder? Tüm hepsi kutulu ve faturalıdır. Anakart- Asus Prime B550M-K ARGB (Yaklaşık 2.5 yıl garantisi kaldı) İşlemci- Ryzen 5 5500- Garantisi bitti Ekran Kartı- Sapphire Pulse Rx6650xt 8GB (6 ay garantisi kaldı)...
  9. A

9060xt için AM4 işlemci önerisi

Teşekkür ederim.
  10. A

Peki satmak istesem ne kadara satabilirim? Bunu öğrenmenin bir yolu var mıdır? Yoksa 2. el sitelerde bakıp ona göre bir fiyata mı koyayım?
  11. A

Cevabınız için teşekkür ederim. Ancak sistemime yakın zamanda anakart ve ram aldığımdan dolayı şuan için satmayı pek düşünmüyorum. Peki 9060xt+işlemci yerine sadece 5060ti ekran kartı alırsam işlemcim darboğaz yaratır mı?
  12. A

Arkadaşlar umarım iyisinizdir. Şuanki sistemim B450m+R5 5500+Rx6650xt şeklinde. RX9060 16GB almayı düşünüyorum. Sizce şuanki işlemcim 2k oyun için yeterli midir yoksa r5 5600 veya r7 5700x işlemcilerinden birini almayı düşünüyorum. Bu işlemcilerden birini aldığımda stok soğutucu işimi görür mü...
Geri