alcoo240 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Bütçeme uygun bilgisayar önerisi

attığın sistem rahat oynatır mı gündemdeki csgo valorant gibileri
  2. A

apu olmayacak
  3. A

6 bin lira bütçem var valorantı ve benzer gereksinimdeki oyunları akıcı şekilde oynatabilecek sistem önerir misiniz?
  4. A

RTX 2060 EVO Satıp rx6600 almak mantıklı

bu arkadaş rx6600 alsın sonrasında açtığı konulara bakabilrsin
  5. A

GTA5 Klavye Sapıtıyor

Kapat aç yapınca düzeliyor da save almamış oluyorum o zaman da veyahut başka bir şey oluyor yani. OC yok
  6. A

GTA5 Klavye Sapıtıyor

Arkadaşlar selam, hayırlı günler.. Gta5 oynarken alt tab veya windows tab yapıp başka bir oyuna veya programa geçtiğimde sonrasında ise tekrardan Gta5'e geçtiğimde klavye sapıtıyor. A'ya basıyorum windows arama kutusu açılıyor, s basıyorum bildirimler menüsü açılıyor. Sorunun çözümü var mı?
  7. A

hosts dosyasi hakkinda

Arkadaşlar selam, yaz tatilindeyken sanırsam Windows/System32/drivers/etc yolundaki hosts dosyasını sildim. Bu dosya geri gelmiş, aynı adda hosts dosyası yaratmaya çalıştığımda host dosyası zaten var, (2) olarak kaydedebilirim diyor bilgisayar. Sorun şu, hosts dosyası görünmüyor yani var ama yok...
  8. A

Yardım FALL GUYS SES GELMEME SORUNU

hayır
  9. A

Yardım FALL GUYS SES GELMEME SORUNU

Arkadaşlar merhaba, Epic Games platformu üzerinden yüklemiş olduğum oyun Fall Guys. Bu oyundan ses gelmiyor, hoparlör vs. her şey doğru. Bu sorunu nasıl çözebilirim? Teşekkürler,
  10. A

Ekran kartım ile işlemcim darboğaz yapar mı?

While running general tasks, processor Intel Xeon E5420 will be utilized 100.0% and graphic card NVIDIA GeForce GTX 560 Ti will be utilized 55.9% sistemin bu işlemciyle %30 %40 darboğaz yaptığını ve ekran kartımın tam olarak performansını gösteremediğini söylüyor. siz bence karıştırıyorsunuz...
  11. A

bi sitede bu ekran kartı ve işlemcinin %34.4 darboğaz yaptığını görmüştüm
  12. A

Yardım max 20 k laptop önerisi

hocam masaüstü almanız daha sağlıklı olur laptop sıkıntılı ama bakmak istiyosanız https://www.monsternotebook.com.tr/abra/monster-abra-a5-v17-2/ şu tarz bakmanızı onerırım 2080 3050 den daha iyidir. sizin için 2080 i olan bakmaya çalıştım fakat bulamadım dediğim gibi laptopta 3050 de bile tam...
  13. A

Merhaba, kısa süre önce GTX 560Ti ekran kartına geçiş sağladım. İşlemcim Intel(R) Xeon(R) CPU E5420 @ 2.50GHz 2.50 GHz yani bu işlemciyle ekran kartı dar boğaz yapar mı?
Geri