Vram olarak amd 16gb diğeri 12gb. Hikayeli oyunlarda ileride 12 yeterli gelmeyebilir. Ama tabi nvdianın yapay zeka uygulamaları çok daha çeşitli ve işe yarar durumda şuan. Yani ikisinin de artıları eksileri var.
Bende 7900gre var 1 aydır. Memnunum.
Muhtemelen 1 stok filan koydular. Başlık açıldığı gibi ürün bitmiş. Sapphire 7900 GRE pulse kullanıyorum. Gayet memnunum. 20 bin civarına bulunulursa kaçırılmaması gereken bir ekran kartı.
Gamegarajdaki aşağıdaki özelleştirmelerle bu hazır sistem 49.950 TL'ye denk geliyor. Ekran kartı markasını inno yerine galax alınca aynı parçaları toplamaya kalksam birebir aynı fiyat çıkıyor. Aşağıda bu parçaların akakçedeki fiyatlarını da yazdım. Hazır sistemin piyasadan toplamaya göre %10...
Wi-Fi olmayan anakart için bir de USB wifi adaptörü alman gerekiyor. Ama hız vs. konusunda bir fark olur mu dahili ve harici olmasının emin değilim. Bilen biri yanıtlarsa ben de öğrenmiş olurum. Örneğin MSI B650 GAMİNG PLUS WiFi anakart ile dahili bir wifi adaptöründe hız farkı olur mu bilmiyorum.
Uzun süredir araştırmalarım sonucu 7800x3d işlemci ve 4070 ti super ekran kartı olan aşağıdaki ekran görüntüsündeki uygun fiyatlı olan hazır sistemi almaya karar verdim. Ancak aklımda bazı soru işaretleri var. Bu alacağım bilgisayar 8-10 yıl beni götürsün istiyorum ve genelde hikayeli oyunlar...