Arkadaşlar merhaba. Üniversiteye başlayacağım ve gerek siber güvenlik için gerek okul derslerim için iyi bir laptop almak istiyorum. Aslında thinkpad almayı düşünüyordum fakat incehesap 10 Eylül'e kadar bir kampanya düzenlemiş ve linkteki laptop gözüme ilişti. Fiyatı gerçekten çok uygun...
Ya reis evet herkes fırat üniversitesi adli bilişim demiş ama bilmiyorum Adli bilişim bana daha çok devlette polislere çalışmak olarak geliyordu yani dediğim gibi ben özel alanada veya kamu da banka gibi siber güvenlik uzmanı olmak istiyorum ama hangi yeri tercih etmek lazım muamma orası.Siber...
Eywallah reis aslında bölüm 4 yıllık olsa bir an bile tereddüt etmezdim zaten ama yapacak bir şey yok bölümden sonra dgs yapmakta riskli iş gibi geliyor bana okullar az kontenjan verdiği için.
Evet haklısın hocalar önemli ben şöyle düşündüm bu üniversiteler tanıtım günü yaptıklarında tercih için ziyarete gideceğim umarım orada bilgilendirirler bu hakkında
Reis aynen bu sene İTÜ,Gebze,Ege gibi üniversitelere gelecek ve benim de aklımı çok kurcalıyor çünkü İTÜ ve Gebze Teknik Üniversitesi' ni baya seviyorum hatta sene başı gebze bilgisayar kazanmak istiyordum ama nasip olmadı maalesef. Bende Siber güvenlik alanında baya ciddi bir kariyer yapmak...
Arkadaşlar merhaba. 18 yaşındayım ve bu sene ilk defa üniversite sınavına girdim. Siber güvenlik sektöründe uzmanlaşmak istiyorum. Bu sene 2 yıllık siber güvenlik meslek okulları açıldı bazı üniversitelerde. İyi bir siber güvenlik uzmanı olmak isteyen bir öğrenci bu bölümü tercih etmeli mi bir...
Ya öyle gözüküyor ama şunu da anlamadım mesela aynı programla error scan yaptığımda hiç bir sorun bulunamıyor iki ssd için de ve ayrıca başka bir programla kontrol ettiğimde ssd sağlık sorunu %90 üzerinde gösteriyor iki ssd için.
Ayrıca sistemim henüz 3 yıllık olduğu için ssdlerin bu kadar çabuk...
Arkadaşlar merhaba. Bundan yaklaşık 3 hafta önce bilgisayarımın içini temizledim ve BIOS pilini çıkarıp reset attım ve her şeyi hallettikten sonra bilgisayara temiz bir şekilde format attım lakin 3 haftadır bilgisayarımda anlık donmalar oluyor. Mesela Opera'dayken Opera yanıt vermeyebiliyor...