işlemcim 9600x ve kasam frisby cx-501 normalde kule tipi 120mm hava soğutmam var hiçbir sorunum da yok açıkçası ama kasam büyük anakartım atx olunca kasam boş kaldı doldurmak için 360mm tercihen beyaz bir sıvı soğutma arıyorum fiyat 10'u geçmezse iyi olur benim için sadece kasamı doldurmak...
dostum en iyi ağ adaptörü de gelse ethernet kablosunun yerini tutmayacak al bi 15 metrelik cat6-7 kablo kapı yukarılarına yapıştıra yapıştıra odana çek ben öyle yaptım çok faydasını da aldım ağ adaptörü felan berbattı benim için bunu yapmazsan da muhtemelen fibere geçmenin 100mbps internet...
https://www.incehesap.com/patriot-viper-venom-16gb-1x16gb-ddr5-6000mhz-cl30-gaming-ram-fiyati-74876/?srsltid=AfmBOorhybv6n6gk3PEAKZq-iJrhrXTuvmSGmGDH3WA-U9XL0J1tTiSZFBE
şundan 2 tane al
kasayı alacaklarını sanmıyorum 125 dolara sat bilmiyorum belki 115 dolar felan yansır onunla da git çok satan bir ak skini al daha sonra o skini bynogame üzerinden veya itemsatış vs sitelerden sat böyle yaparsın kimse o kasayı satın almaz. (ytd) ama sana geçecek ortalama para 80 dolar civarı...
instagram ayarlarından ve reels yüklerkenki ayarlarından en yüksek kaliteyi seç ve veri yüklerken tasarrufu kapat onun dışında kendi internetinin de kaliteli olması gerekiyor
evet user pw veya masterpw hddpw ne varsa boş bırak sen çözüldü mü sorun, ve boş bıraktığında izin vermesi gerekiyor aslında veya 1 koy şimdilik başka bir çözüm bulana kadar ya da farklı bir öneri gelene kadar elleme, tercih senin ama boş veya enter enter girersen olması gerekirdi emin değilim bende
dostum bios tuşunun hangisi olduğunu bil öncelikle del mi f2 mi f10 mu neyse daha sonra bilgisayarı kapat açtığın anda bios tuşuna ard arda bas baktın hdd şifresi istiyor giriş yaptıktan sonra turbox logosu gelmeden önce doğru bios tuşuna basıyorsan biosa atması gerek
bilgisayarının markasına göre res at biosa girmek için f2 f10 del tuşlarından birisidir bul sürekli bas baktın girebiliyorsun öyle girersin ama seni direkt mavi ekrana sokup şifre istiyorsa hdd şifreli yani anlayacağın onu girmen gerekiyor yoksa biosa sokmaz seni