alemadam isimli üyenin son içerikleri

1. A

PLAYSTATİON 5 Nereden Satın Alınır?

Ben batumdan 30 marta 9.500 TL ye aldım. Cihazda kapanma sorunu yaşıyorum,Türkiye sony garantiye sokmadı. Batum'da aldığım yer tiflise getir garantiye diyor. Cihaz alırken sony Türkiye garantili olsun en azından problem yaşarsan muhatap belli.
  2. A

Playstation 5 Kapanma Sorunu!

Söyle durum var İçinden çıkan güç kablosu AC güç kablosu ucu amerikan prize göre. Burdan mediamarktan çevirici aldım. Baktım kapandı, hp yazıcının AC girişli güç kablosunu taktim. Yine kapandı.
  3. A

Playstation 5 Kapanma Sorunu!

Sevgili arkadaşlar, 20 gün önce Batum'dan PS5 Digital Edition satın aldım.Geldiğimde hemen kurdum fakat hem oyun oynarken hem ana menüde dururken PS5 kendi kendine kapatıyor. Türkiye sony ile iletişime geçtim yurtdışı cihazlarin hiçbir şekilde Türkiye'de garantisi yokmuş. Sony teknik servise...
  4. A

Batumdan Türkiye'ye PS 5 sokmak.

Dostum, ps5 cikarabilirsin hic bir problem yok. Kutusundan çıkarıp valize koyarsan tax free alamazsin.(batum tax free limiti %11 vergi iadesidir.) Tax free alman için zaten onlar form doldurup imzalatiyor sana sonrasinda ps kutusunu tax free poşetine koyup ağzını müdür bantı ile bantlıyor...
Geri