alempolatdar isimli üyenin son içerikleri

1. alempolatdar

GTA Entering Online'da kalıyor neden?

entering online diyor ve kalıyor
  2. alempolatdar

Yardım Steam indirme başlatılıyor

arkadaşlar steam indirme başlatılıyor diyor fakat hiç bir şekilde gb göstermeyip indirmiyor, (dl2 güncelleme) internetten bi video izledim sıraya falan koyuyodu onu da denedim olmadı nedendir nasıl çözülür
  3. alempolatdar

16.500TLye kadar en iyi E-Scooter ?

evet evet belli yerler için ve kolay taşınabilirliği için alıyorum zaten, çok kişi eleştirse de anlatamadım pek kimseye :D
  4. alempolatdar

16.500TLye kadar en iyi E-Scooter ?

Benim fikrim Navea N65 sizinki nedir
  5. alempolatdar

uTorrent 1KB ile indiriyor

arkadaşlar utorrent neden 0.5, 100kb falan gibi hızlarla indiriyor normalde indirme hızım 3mb de sabit 30mb download falan alıyom yani sorunu bilen var mı bazı torrentler yapıyo boyle
  6. alempolatdar

SanDisk 500GB Ultra 3D Masaüstü Kasaya monte edilir mi

anakart b450m a pro max sıkntı cıkarmaz dimi
  7. alempolatdar

SanDisk 500GB Ultra 3D Masaüstü Kasaya monte edilir mi

arkadaşlar bu sata ssd montajında hep laptop videoları gördüm bu kasaya da takılır mı https://www.amazon.com.tr/Sandisk-SDSSDH3-500G-G25-ULTRA-SSD-500GB/dp/B072R78B6Q/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2TV077WZK04GS&keywords=500GB+SATA+SSD&qid=1684489487&sprefix=500gb+sata+ss%2Caps%2C127&sr=8-5
  8. alempolatdar

CS:GO'da Ruslarla aynı oyuna denk gelmemek için yapılacak bişey varmı

arkadaşlar her oyun ruslar geliyo ve benim takımımdakiler bağırıp çok kötü oynuyor ne yapabilirim bunu filtreleme imkanım hiç mi yok
  9. alempolatdar

Half-Life açılmama problemi

halflife oyunyoneticisinden ind,irdim yönetici acmayınca hiç açılmıyo yönetici acınca menü gözüküyor kapanıyor sebebi nedir bilen varmı
  10. alempolatdar

Keydrop hakkında soru

arkadaşlar keydropta bi skin bana takas teklifi gönderdi ama onu reddetsem keydropta kalır mı direkt site mi alır (takas linki değiştirip başka hesaba alıcam o yüzden reddetmek istiyorum)
  11. alempolatdar

Dying Light Açılmıyor

dl açtığım anda kapanıyor steamden hata da vermiyo nedendir 1679149188 dosyalardan acınca 0xc000007b veriyo
  12. alempolatdar

Torrent indirme hızı

uTorrentte bi oyun indiriyodum 1kb la falan indiriyo ama diğer torrent dosyaları normal hızda iniyo nedendir
  13. alempolatdar

Discord odaya girince internet gitmesi

arkadaşlar dcde bi odaya girerken rtc baglanıyor diyip internetim gidiyor (evdeki başka cihazlarda yok ve ethernet) sonra pcyi yeniden başlatıp girince düzeliyor, bazen 2-3 saat kullandıktan sonra da gidiyo internet yteniden başlatmak grekiyor bu nedendir
  14. alempolatdar

Valorant VAN9003 Hatası

güvenli önyüklemem kapalıymış neden kapanmış anlayamadım
  15. alempolatdar

Valorant VAN9003 Hatası

evet win11 de oynamıştım pcde herhangi bir ayar değiştirmedim sadece valorantı silmiştim tekrar yükledim
Geri