arkadaşlar steam indirme başlatılıyor diyor fakat hiç bir şekilde gb göstermeyip indirmiyor, (dl2 güncelleme) internetten bi video izledim sıraya falan koyuyodu onu da denedim olmadı nedendir nasıl çözülür
arkadaşlar utorrent neden 0.5, 100kb falan gibi hızlarla indiriyor normalde indirme hızım 3mb de sabit 30mb download falan alıyom yani sorunu bilen var mı bazı torrentler yapıyo boyle
arkadaşlar bu sata ssd montajında hep laptop videoları gördüm bu kasaya da takılır mı
https://www.amazon.com.tr/Sandisk-SDSSDH3-500G-G25-ULTRA-SSD-500GB/dp/B072R78B6Q/ref=sr_1_5?__mk_tr_TR=ÅMÅŽÕÑ&crid=2TV077WZK04GS&keywords=500GB+SATA+SSD&qid=1684489487&sprefix=500gb+sata+ss%2Caps%2C127&sr=8-5
arkadaşlar keydropta bi skin bana takas teklifi gönderdi ama onu reddetsem keydropta kalır mı direkt site mi alır (takas linki değiştirip başka hesaba alıcam o yüzden reddetmek istiyorum)
arkadaşlar dcde bi odaya girerken rtc baglanıyor diyip internetim gidiyor (evdeki başka cihazlarda yok ve ethernet) sonra pcyi yeniden başlatıp girince düzeliyor, bazen 2-3 saat kullandıktan sonra da gidiyo internet yteniden başlatmak grekiyor bu nedendir