Galaxy Tab S9 Ultra (Wi-Fi) satın aldım ve bunun icin dex modunda kullanacağım klavye + mouse seti lazım. Uygun fiyatlı bir set önerisi verebilir misiniz? Max 1200 yada civarı birşeyler bulabilir miyiz?
Galaxy Tab S9 Ultra (Wi-Fi) satın aldım ve bunun icin bir kılıf bakıyorum. Klavye ve mousepad li kılıf stoklarda yok olanlarda da 8.500tl civarında daha uygun fiyatlı bir kılıf arıyorum, klavyeli olabilir yada sonradan ben kendim bluetooth ile de klavye bağlayabilirim. Uygun bir kılıf...
Şu anda yüksek lisans okuyorum ve ders sunumları ,word, office, ltspice, matlab( çok satırlı işlemler için masaüstüm var) gibi programları kullanmak için laptop arıyorum. Linkteki gibi bir bilgisayar işimi görür mü? Yada başka önerisi olan var mı benchmark test sonucu en yüksek işlemciyi seçtim...
Konuyu özel geçeyim. 1 yıl önce rival 3 wireless almıştım ve 10 15 gün kadar önce bozuldu. Garantiye gönderdim değiştirme kağıdı ile geri yolladılar. Satın aldıgım kişilere gönderdim bana stok gelince birebir yada muadil göndercez dediler. Bana da bugün rival 5 kablolu mouse gönderdiler. rival 3...