Ben satın almıştım bu arada, bilgilendirme yapanlara teşekkürler.
%100 pamuk olmadığını nasıl anladınız, yazıyor mu üstünde? Hepsi pamuk değilse iptal etmeyi düşünebilirim. Kararsız kaldım biraz.
Bende de çıkmıyordu maalesef. Geçen sene açmıştım hesabı sanırım. Belki süresi dolmuştur veya kredi notuyla alakalı olabilir. Kuveyt Türk'ün Hepsiburada’da Yeni Müşteriye Özel Vade Farksız 50.000 TL Fırsatı! kampanyasına da başvurmaya çalışıyorum ama yapamadım. Mevcutta Kuveyt müşterisi olduğum...
AMD kullanıyorsanız bildiğim kadarıyla bazen AMD Auto Update yazan terminal açılıyor. Belki onunla alakalı bir durum olabilir. Ben de ara sıra oluyordu ama başka bir sebepten dolayı sizde sık açılıyor olabilir.
Evet mobilden deniyorum. İlk başta kupon indirimi yansıdı sonra üzerinden bir süre geçti şimdi denediğimde olmuyor. Farklı hesapla giriş yapıp denedim yine geçersiz diyor.
Merhabalar. Uygun fiyatlı bir çalışma/oyuncu koltuğu arıyorum.
İlk başta Adore Action X düşünüyordum ancak forumda birisinden Titanseat Beast'ı gördüm ve bütçemi zorlayıp yaklaşık 7 bin TL'ye Amazon'dan bu koltuğu alsam mı bilemedim.
Ek olarak bir de bu koltuk var...
Merhabalar. Binama geçtiğimiz aylarda Türk Telekom Fiber altyapısı geldi ve 1000 Mbps hıza kadar alabiliyorum. Ancak TT fiyatlarının yeni müşteriler için pahalı olduğunu düşünüyorum. Bu yüzden sanırım başka firmadan hizmet alacağım.
Uygun fiyatlı 1000 mbps paket önerilerinizi bekliyorum...
Bir problem yok gibi resimde ki ürün Aerocool ürünü bildiğim kadarıyla yani taklit değildir. Fiyatı da normal kullanabilirsiniz sadece RGB değil o kadar.
Özellikle profesyonel FPS oyuncuları, oyunda dikkatlerinin dağılmaması için düşük grafikleri daha fazla tercih ederler. Çünkü düşük grafik hem olası FPS drop ihtimalini azaltır(FPS drop demek profesyonel oyuncular için büyük bir problem demektir. Valorant içerisinde skiller olduğu için FPS drop...
Yorumda RGB olmadığını ve farklı ürün gönderdiklerini yazmış 2 kişi. Hatta birisi ürünün taklite benzediğini iddia etmiş. Yorumları okumadınız mı alırken? Bu arada yorumlar birkaç gün önce atılmış siz aldıktan sonra atmış olabilirler.
Merhabalar ben bir ekran kartı almayı düşünüyorum. İnternette bir ilan buldum ve kartı almayı düşünüyorum kart GTX 750ti ancak daha önce eşine benzerine az rastlanılmış bir kart. İnternette Dell GTX 750ti yazınca kart çıkıyor yani böyle bir kart gerçekten var sanırım OEM olabilir emin değilim...
İşin garip yanı GTX 950, GTX 750ti'dan iyi kart değil mi? Piyasaya bakıyorum GTX 750ti'lar 1000+ TL üstünde dolaşıyor. GTX 950 kartlarda 1.200 TL falan. 950 TL bana biraz garip geldi dikkat et alırken ucuz ürün satan gördü mü korkuyorum şahsen ben.