Arkadaşlar iyi forumlar Bir Forza oyuncusu olarak farklı tarzlar denemek istedim. Hazır indirime girmişken Crew motorfesti denemek istiyorum fakat. Standart sürümü mü alsam, yoksa ek özellikleri içeren Deluxe, Gold'ya da Ultimate mi? Sizce fazladan vermek değer mi bu sürümlere?
Hocam gpu çipi yanmamıştır değil mi öyle forumlar okudum ama onlar sürekli çökmüş siyah ekran vermiş.Ama sanırım haklısınız çünkü açtığımda cihaz bu arada adaptöre bağlıyken batarya 38 derecede görünüyordu.şimdi eve geldim hocam dışarı çıktığımdan beri kapalıydı yemekten sonra açıp bakacağım...
Arkadaşlar iyi forumlar. Ailemle Alanya'da bir yazlık tatil sitesine tatile geldik. Tatilde evde durduğum sıralarda akşam vakitlerinde vs vakit öldürmek adına laptopumu da yanıma almıştım(Lenovo LOQ15 irh8 RTX 4060 i713620H), konuya geçeyim Forza Horizon5 oyununu oynuyordum sonra cihaz aniden...
Hocam teşekkürler anlık atıyorum arka planda gamepass de oyun iniyor onun dışında discord steam klavye mouse app leri birde gamepass app açık durum bu şekilde.oyundada sıcaklıklar iyi genel olarak bence.
Hocam şöyle,modern warfare 3 hikaye modunda işlemci (adana sıcağındayım bu arada) genel olarak 80-85-90 bazen 95 e çıkıyor hiç 100 dereceleri görmedim çok şükür nazar değmesin de emin olamıyorum sorun varmı yokmu diyelim ki var ne tür önlemler alabilirim? Laptop bu arada
İyi forumlar arkadaşlar. Son günlerde Intel'in işlemcilerinin bozuk olduğu ile ilgili haberlere denk geldim bu haberlerden önce örnek vermek gerekirse Jedi survivor oyununu oynarken oyun durduk yere crash vermişti, anlam veremedim o zaman. Ama şimdi haberleri görünce bir önlem almayı...
Universal Device Client Device
windows aygıtın gerektirdiği sürücüleri yükleyemediğinden,bu aygıt düzgün olarak çalışamıyor(Kod 31)
işlem başarısız
istenen işlem, başarısız oldu.
Şeklinde bir hata ile karşılaştım önerilerinizi
bekliyorum
Lenovo LOQ 15 i713620h rtx 4060 16gb 512 gb
bu laptopu yanılmıyorsam 8 nisan da falan aldım.Yani 2 ayda böyle durumlarla uğraşacağımı pek düşünmedim.Sorun şu ki:dün lenovo vantage üzerinden laptop pil sıcaklığının sürekli olarak yükseldiğini farkettim 40 dereceyi gördü. Önceden de böylemiydi emin değilim sıksık bakmazdım. Ama önceden...
kendime uzun süre kullanacağım iyi bir gaming laptop arıyorum. bir kaç model buldum. sizce hangisi veya hangilerini tercih etmeliyim?
https://www.vatanbilgisayar.com/dell-g15-5530-13-nesil-core-i7-13650hx-rtx4060-8gb-16gb-512gb-ssd-15-6inc-w11.html...