Merhabalar, elimde 27" 2K 165HZ bir monitör var. FPS Rekabetçi için Bu Monitörü ekstra olarak almayı düşünüyorum. Yeni monitörü alırken elimdeki monitörü...
Hocam direkt yaşadığım tecrübeden yola çıkarak söylüyorum "iyi bir yazılım *DEĞİL* " 10 tane sürücüyü doğru güncellemiş olması geri kalan 4 sürücüyü yanlış...
This war of mine
Project Zomboid
Green Hell
Forest,
Dome keeper
Dying light
Death Strandind
Subnautica
Xcom2
Raft
Cult of lamb
Dredge
Change
Hades
Vampire...
Agam 7700 ve 7800 arasında bariz farklar var performans odaklı düşünürsek. Monitör önemli tabii ki burda karar senin ama ben olsam 7800xt alır 1-2 ay sabreder...
Virüs korkumuza onada bulaşamadık işte dur bakalım teşekkür ederim.
1735838591
Acaba aile paylaşımı çözer mi bu işi? Offline girip ikimizde lan onuyunu kursam?
Hocam split olunca oluyor evet ama 27" monitör yetmiyor bize açıkçası eşimde 2k 27" ekranda oynayacak sanırım bir crack olayı varmış kırmızı forumda gördüm...
Merhabalar, BG3'ü eşimle birlikte oynamak istiyoruz fakat oyunun fiyatı biraz tuzlu. Benim hesabımda ürün var eşimde yok. Bizim bir şekilde eşime de ekstra...
Teşekkür ederim hocam önemli bir bilgi benim için arkadaşın attığı samsung da çok cezbedici biraz daha takip edip almak istiyorum
1735306410
Teşekkür...