Arkadaşlar selam yakında adanada olacak duman konserine gitarımı sokmak istiyorum ve batuhan mutlugil imzalamasını istiyorum ama konser alanına gitarı alırlar mı bilmiyorum alan mimar sinan açık hava tiyatrosu en önden vip bilet aldım ama ne olacağı belli değil kurallarda fotoğraf makinesi o bu...
VoiceMeeter programını uzun zamandır kullanıyoru mfakat yeni bir bilgisayara geçtim ve bunda kurduğumda voicemeeter dan asıo4all ses kartını seçince kendini kapatıyo nasıl duzelticem video yu alta koyuyorum kalitesi için uzgunum telefonum kötü ve ingilizce konuşmamın sebebi başka bi sayfaya...
Merhaba ben volaranttan ban yedim Hwıd Banı mı yoksa 4 a mı bilmiyrum ama anakart ban yedim mesela valoranta benim bilgisayardan girdiğimde başka bir hesaptan o hesapta ban yiyiyor mesela şimdi ben başka bir bilgisayara geçsem sonra başka bir valorant hesabına geçsem lol hesabım banlı olduğum...
Arkadaşlar uzun zamandır gitar çalarken arkadan karıncalanma sesleri geliyo sebeb leri nedir çozumu varsa göstere bilicek insta yada dc vereyim yardım lazım
Elektro gitar ve ses kartından anlayan varsa video yu ona atayım sorun olan videou yu buraya koyamıyorum
Biri bana Böyle bi pdf atı kırmız çizgileri ben attım internette herkes öyle payşalıyor diye ama bir sonuç Bulamadım Dolandırıcı mı bunlar anlamadım Size Bir Sorayım dedim Ne Bu
Arkadaşlar Spotifydan şarkı açtığımda ses mikrofana taşıyo youtubeden video açtığımda ses mikrofona taşıyo sebebi nedir nasıl duzelticem voicemeetden mı alakalı?
ya evet snaptap için program indirdim hile olarak gördü de ticket attım cevap yoktu buraya yazim dedim yani benim anladığım hesabım HWID banlıysa 3-6 ay arası anakart banım açılır ama main hesaptaki valorant hesabı gider yani yeni mainden lol yeni hesaptanda valo oyniyabilcem açılınca
Merhaba ben valorantan ban yedim yeme sebebimde snaptab programını internetten indirdiğim için sanırım bi rar dosyası kurdum ve dosyayı valorant hile diye algıladı nedense duvar arkası görme diye ban attı hesabım kapandı istesem spoofer atarım ama League Of Legens hesabım çok önemli o yüzden...