Alfa_Romeo78212 isimli üyenin son içerikleri

1. A

İnstagram Gereksiz Yere Hesabımı Kapatı Napmalıyım

Merhaba İnstagram Hesabım Kapatıldı Ben AlfaRomeo Fanıyım Ve Adımı Ve pp fotorafımı alfa romeo yaptım şu nedenle hesabım kapatıldı Nedeni İse: Instagram'daki kişilerin bir işletme gibi davranmasına veya izinsiz olarak bu işletme adına konuşmasına izin vermeyiz. Çok Saçma Nedenle İnstagram...
  2. A

Hyundai Tucson 1.6 T-GDİ Elit Plus Şerit Takip Farkları

Merhaba Hyundai Tucson Aracım var Standart LKA Ve Aktif LKA Arasındaki Fark Nedir?
  3. A

Çözüldü✓ Sistemimde Hangi Parçaları Modifiye Etmeliyim

Sağolasın 1723193278 şuanda sizin dediğinize öncelik vericeğim 32 gb ram ve kuletipi soğutma İleride İşlemciyle ekran kartını yükseltebilirim
  4. A

Evet Hayla Sağlıklı Parçalar Ama Sadece Valoranta Bazenleri Alt Tab atınca ekran donuyor sadece valoranta Oluyor ekran kartını resetliyorum hayla donuk kalıyor ve Pc Butonundan Kapatmasam Daha Düzelmiyor
  5. A

Yani Şuan Hiç Modifiye etmedim Bilgisayarımı 2 yıl Önce topladık 2 yıldan beri kullanıyorum Ekran Kartını Anakart MSI PRO H610M-E DDR4 Ve Kule tipi soğtucu yerine neden sıvı soğutma tercih etmiyoruz?
  6. A

Arkadaşlar Bilgisayar sistemim modifiye ediceğim yardımcı olur musunuz İşlemci:İntel Core i5 12400f Ekran Kartı:Rtx 3060 12 GB Ekran Kartı SSD:1TB Ram:16 Gb Soğutma:Stok Fan
  7. A

https://www.mp3indirdur.pro/ Güvenilir Mi

https://www.mp3indirdur.pro/ Arkadaşlar Müzik İndireceğim bu site güvenilir mi virüs totalde taratığım zaman bişey çıkmadı
  8. A

winstall Güvenilir Mi

Arkadaşlar bu cmd komut veren winstall güvenlimi ve dosyaları nerden indiriyor
  9. A

İnfinix HOT 40İ VS Samsung Galaxy a 24 hangisi

İnfinix HOT 40İ VS Samsung Galaxy a 24 hangisi sizce
  10. A

En İyi Mikrofon Önerisi

Bende Trust GXT 232 MANTİS Mik Var iyi mi Şuanlık
  11. A

En İyi Mikrofon Önerisi

2000 TL
  12. A

En İyi Mikrofon Önerisi

Arkadaşlar Hem Baya iyi hemde ucuz mikrofon arıyorum
  13. A

SteelSeries Sonar Yazılımı Nasıl Düzeltilir?

Merhabalar Steel Series Sonar Yazılımı Kullanıyorum Bu Alta Gördüğünüz Benim Ayarlarım Bazenler Sürekli değişiyor bu ayarı nasıl kalıcı yapabilirim yardımcı olur musunuz
  14. A

Uzak Masa Üstüne Farklı Bir Ağdan Nasıl Giriş Yaparım

Merhabalar Uzak Masa Üstüne Farklı Bir ağdan nasıl giriş yapabilirim yardımcı olur musunuz
Geri