hawk fame kullanıyorum hawk koltuk almanı tavsiye etmem taşa oturmaktan farkı yok koltuk rahat değil malzeme kalitesi berbat sürekli alt mekanizma yamuluyor servise söylüyorum her defasında yine sorun çıkıyor hawk koltuk alma zio koltuğa bakabilirsin oturma kısmı rahat gibi görünüyor malzeme...
hawk fame aldım koltuk parçaları sorunlu geldi koltuk yamuktu alt mekanizma istedim 1-2 haftada yeni parçalar geldi taktım koltukta sorun yok gibi rahatlık konusunda koltuk rahat değil 1 saat oturunca taşa oturmuş hissi veriyor tavsiye etmem zio koltuklara bakabilirsin hawk almasaydım zio...
hocam hawk önerenlerin hepsi abarta abarta öneriyor adamlar daha sorunlu yedek 2 haftadır parçayı değiştirmiyor siz gidip hawkı öneriyorsunuz sorun yaşayınca yardımcı olanda yok hawk öneren kim olursa olsun ya para almıştır yada bir yerlerinden sallıyordur tilt oluyorum
hawk almanı önermem fame modelını kullanıyorum koltuk yamuk geldı uretım hataları çok fazla ilgilenen yok kargo süreleri çok uzun 2 haftada bir kargo mu gönderilir sitelerinde iade seçeneği yok ben konuştum koltuğu iade edemedim kısaca hawk almak yerine plastik sandalyede otur bundan daha rahat...
hocam sorun maalesef epic gamesten kaynaklanıyor gt5 epic gameste açılmıyor steamda açılıyorsa maalesef epic games sorunluur aynı mantık kendi oyunlarında da geçerli
hocam epic gamesin bozuk olduğunu düşünüyorum gt5se uzun süredir giriş yapamıyorum epic gamesten steamdan gt5 aldım sorunsuz giriş yapıyorum sonuc epic games uygulaması ve oyunları bozuk
hawk koltukların rahat olduğunu söyleyemem fab kesinlikle alma fame yada future serisine bakabilirsin yetkili servis olarak çok ilgililer(kargolama süreleri 4-10 gün diyor zamanı sonuna kadar kullanıyorlar kargo 2 haftada geliyor aciliyetimi bildirmeme rağman beni sallamadılar) indirim...
future çok pahalı geldi fame aldım ben aldıktan sonra sitesinde indirimleri kaldırdılar yarasa mekanizma future serisinde çok kötü olduğunu ögrendim ağırlığını sağa yada sola çok verince mekanizma sıkıntıya giriyormuş o yüzden future seri alınmaz diye düşündüm
win11 geçişebilirsin hocam ilk yüklendikten sonra güncellemeleri yap sonrasında güncelleştirmeleri durdur bence sonraki güncellemeler sistemi çöp haline getiriyor her ay 2,3 defa format attığımdan tecrübelendim güncellemeleri durduruyorum
hocam windows güncelleme çakışmasından oluyor sorunun tek çözümü format tamamen çözülmeyebilir çünkü windows güncellemelerinden dolayı oluyor tekrar güncellemeler çakışabilir bunu windows 11 24h2 den win11 25h2 yükseltme yaparken 2 defa yaşadım sorun çözümsüz gibi bir şey sorunu kısa süreli...
hocam maalesef benim monitörümde Asus renkler çamur gibi nvidia ayarlarını denediğimde de bundan daha kötü renk ayarlarıyla karşılaşıyorum sorunun tek çözümü sorunu kabul etmeyen markaya karşı tüketici hakem heyetine başvurmak marka sorunu kullanıcıda buluyor yada sorun yok diye geçiştiriyor...