Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor veya mouseyi çevirdiğimden...
usb 3.0 a taktım bi kere öyle deneyeceğim extrem modunu kullanmıyorum,lod ayarını uygulama 4mm'de kullanmamı tavsiye ediyor öyle kullanıyorum bakalım bi kere deneyeceğim inşallah sorunum çözülür.teşekkür ederim cevabın için :)
1763423282
sürümü güncel
Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor.Bu konu hakkında yardımcı...
Merhabalar herkese iyi forumlar. sistemlerimi altta belirteceğim. Sizlere sorum genelde valorant,cs 2 falan oynuyorum ancak anlayacağınız gibi fps'im bayağı bi düşük f/p olarak hangi donanımımı geliştirmemi önerirsiniz?
Ekran kartı: nvidia gt 710
Anakart: MSİ A320M-A PRO
İşlemci: AMD Ryzen 5...