‼️Sizlerin forumda daha keyifli ve sorunsuz vakit geçirmesi adına saat 00:00'dan itibaren kısa süreli bir güncelleme ve bakım çalışması yapılacaktır. İşlemler sürerken kesintiler yaşanabilir.
Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor veya mouseyi çevirdiğimden...
usb 3.0 a taktım bi kere öyle deneyeceğim extrem modunu kullanmıyorum,lod ayarını uygulama 4mm'de kullanmamı tavsiye ediyor öyle kullanıyorum bakalım bi kere deneyeceğim inşallah sorunum çözülür.teşekkür ederim cevabın için :)
1763423282
sürümü güncel
Herkese iyi forumlar, 23 Eylül'de Wraith'ten ATK A9 Mouse sipariş verdim ve sorunsuz şekilde elime ulaştı. Neredeyse 1 haftadır fps oyunlarındayken takılmalar yaşıyorum.Misal veriyorum valorantta mouseyi sağa çevirmek isterken oyun içerisinde aimim sabit kalıyor.Bu konu hakkında yardımcı...
Merhabalar herkese iyi forumlar. sistemlerimi altta belirteceğim. Sizlere sorum genelde valorant,cs 2 falan oynuyorum ancak anlayacağınız gibi fps'im bayağı bi düşük f/p olarak hangi donanımımı geliştirmemi önerirsiniz?
Ekran kartı: nvidia gt 710
Anakart: MSİ A320M-A PRO
İşlemci: AMD Ryzen 5...