alhmanic isimli üyenin son içerikleri

1. A

Arkadaşlar sistem nasıl sizce?

buna bir bak istersen bütçen yetiyorsa https://www.itopya.com/modart-x3amd-ryzen-5-5600msi-geforce-rtx-4060-ti-ventus-2x-black-oc-8gb16gb-ddr4480gb-nvme-m2-_h24148
  2. A

R5 7600X sistem açılırken işlemci sıcaklığı 90C oluyor

5.4 de ayarlayabiliyorum ya onda da sıkıntı olmuyor sadece örnek verdim 4.7 olarak gelmiyor muydu bu zaten ben yanlışta biliyor olabilirim yanlış biliyorsam ama o biosu deneyeceğim dediğinizi bakalım umarım hallolur
  3. A

oyunlarda dediğim gibi 47-60 civarında seyrediyor derece işlemci 1686952833 tamamdır bunu yaparım ya ben bir de amd ryzen master'ın uygulamasını kullanıyorum oradan voltajı 1.2 yapıp mhzi 4500 yapıyorum manual şeklinde her açılışta
  4. A

bunu da deneyeceğim ama şöyle söyleyeyim görev yöneticisinden falan indirdiğim o steam epic discord falan gibi uygulamaları başlangıçta açmaması için kapatmıştım pc açılınca onlar açılmıyor
  5. A

deneyeceğim bakalım teşekkür ederim ilgilendiğiniz için
  6. A

yok hocam flasha atmıştım son bios güncellemesi yapmıştım driverlar da güncel anlamadım gitti. Yani sistem açılırken sıvı soğutucu devreye girmiyor diyeceğim ama sıvı soğutucunun da fanları dönüyor falan anlamadım gitti. 1686952147 şu an pc üzerinden açtım konuyu ve pcdeyim hala mesela işlemci...
  7. A

windows yüzünden böyle bir şey olabilir mi peki hocam
  8. A

hocam biliyorum yeni Ryzen serileri feci sıcak ama işte insan korkmuyor da değil işlemci yanar falan diye. Dolar malum fiyatlar malum yeni bir donanımda böyle şeyler yaşamak üzüyor açıkçası :/ 1686951123 hocam jelatin sökük ve de sistemi yaklaşık 1 ay gibiden fazla süredir kullanıyorum ayrıca...
  9. A

autoda olabilir sanırım ama full maxta kullanmanın sıvı soğutucuların ömrünü yer diye duymuştum yine de çok saçma değil mi hocam yani ona göre devreye girsin sonuçta auto ayarı bunun için yok mudur ki anlamadım gitti.. 1686950868 dediğinize katılıyorum ama 90C de çok fazla değil mi yani...
  10. A

vallahi ben de anlasam ama anlamıyorum yani moralimi bozuyor her seferinde bu durum sıvı soğutma mı devreye girmiyor anlamıyorum ki nerede sorun var bu durum başımı ağrıtacak diye korkmuyor da değilim
  11. A

Arkadaşlar başlıktan da anlaşılacağı üzere AMD Ryzen 5 7600X işlemcisine sahibim, sıvı soğutucum da Arctic Liquid Freezer II 240mm. Bilgisayarı ilk açışımda işlemci yüksek sıcaklıklarda başlıyor 70-80-90 dereceler gibi ve daha sonrasında bilgisayarı yeniden başlatınca bu sıcaklıklar normal...
Geri