Ali.by3 isimli üyenin son içerikleri

1. A

cs2 hileye denk gelmek

Hileler ban yemesini en yakın zamanda baslanicak eğer gaben göbeğini kaldırıp düşünürse ki yeni Vac sistemi geliyor operasyonla birlikte azalacaktır baya ama hile kullanmayın bir kaç aç sonra dalga gelicektir.
  2. A

Witcher 3 denen Oyunun Kötü Olması

Oyunu ben witcher 1 den başladım varsa şansınız kitabını alıp okumanız daha iyi olur ama 1 den başlayıp 3 bitirmeniz birkaç seneye witcher 4 cikicak onu elestirmenizi öneririm bu oyun zamanına göre gayet iyi
  3. A

6k ya monitör önerisi r5 5600 + rx 7600xtx

Arkadaşlar monitör önerilerini alayım çok büyük olmasın 27 inç fln fazla 23 24 gibi olursa iyi olur Hz yüksek olsun kaliteli olsun yeter 2k olursa iyi olur hem FPS hemde hikayeli oyun oynuyacak arkadaşım .
  4. A

steam hesabım kac tl eder

Hocam önermem satmaniz ama 1400TL fln anca eder
  5. A

Bu 2.el pc 5000tl eder mi?

Tamamda haklisinda 8k ya gayet iyi ve ucuz o anlamda söyledim ama illaki PC sistem alicaksan uzay montaj al sonra kasaya geçersin
  6. A

Bu 2.el pc 5000tl eder mi?

8000 TL'ye daha iyisini toplarım ben hatta donanimarsivi kanalında 2. El PC düzüyor rx 6000 li eğer istersen yardımcı olabilirim .
  7. A

Ekran kartı önerisi birazcık hızlı olunursa güzel olunur

Mining verisyon ama sorun olur mosfet sorunu yaşamak istemiyorum varsa en fazla 1kya sahibnden param güvende ile önerebileceginiz veya dolaptan alırım onerilerinizi
  8. A

Hayır ikinci elde hepsi başkasının
  9. A

Haklısın ama bı onerdigin varsa önerir misin rica etsem 1250 TL'ye rx 480 iyi ama o kadar param yok
  10. A

Rx 470 mining verisyon dvı var pek yanasmiyorim R9 380 4 GB 900 TL GTX 950 2 GB 800 TL rx 460 2 GB 900 TL GTX 770 2 GB 900 TL 7950 3 GB 900 TL PSU 550 fsp hyper pro 80+ işlemci i5 3470 8 GB ram var benim için fiyat en fazla 1 k ama oda çok zor çıkar geçen sefer sordum almaktan geri vazgeçtim...
  11. A

Çözüldü✓ Rx 560d 4 GB ekran kartı fan problemi

Ekran kartı ısınınca fanları çalışmıyor ısınıyor sonra kapaniyormuş. Arkadaşım söyledi bende yardım almak için foruma yazayım dedim acaba sorun nedir ? Soguyana kadarca çalışmıyor muş
  12. A

Çözüldü✓ Ekran kartı alicagim hangisini önerirsiniz

Sağol kardeşim uygun fiyat yazılmıştı zaten alicagim teşekürler herkese yardımcı olduğunuz için
  13. A

Yazdığı şey Windowsun kendi kurduğu driverde sorun yok diyor elle kurulum yapılmaz diyor bu arada r7 240 satılmış ben GTX 560ti alicagim herhalde iyi diyorlar tabii ki fiyatta indirime giderse gitmezse gt 730 veya 6850
  14. A

Gt730 4 GB ama driver sorunu varmış ne alaka ise r7 240 4 GB var 6850 1 GB GTX 560 ti 1 GB öyle yüksek oyunlarda gözüm yok 550 wat 80+ fsp bı power suplym var yeni aldım forumdaki arkadaşlar sağolsun i5 3470 +2x4 8 GB ramim var hangisini önerirsiniz. Arada sırada low orta arası bı valo girerim...
  15. A

Çözüldü✓ Psu önerisi 500 watt

Suanlik kart limiti ile 1400 verebilirim limit bu kadar fazlası çok pahalıya gelicektir bana
Geri