ali.deniz176 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Honor Pad 20 Alınır mı?

yd nerden alabilirim bilmiyorum. huawei istiyorum aslında ama google servis sorunu diyor herkes korkuyorum bu yüzden
  2. A

Yardım Honor Pad 20 Alınır mı?

vatan teknosa gezdim tabletler için 30k bütçem var. kalemi ve klavyeli kılıfı dahil bir şekilde toplam 30k bütçem var. lenovo idea tab pro honor v9 honor pad 20 bunları önerdiler. ünide not tutmak için vs alcam tableti. pad 20nin ekranı mat olduğundan hissiyatı hoşuma gitti. inceleme vs çok...
  3. A

Öneri Ipad Air M3 Alınır mı

verilmez bence 40k diyen oldu veririm diye aynı cihaz pil 100 m4 pro
  4. A

ipad pro m4 buldum 11inç 256gb 37kya veririm dedi. cihaz apple tarafından değişimle gelmiş. devir 17 mi ne satıyor. model numarası NVV83QA/A sanırım türkiye cihazı değil. bi sıkıntı yaratır mı sizce?
  5. A

güzel işlemcisi var m4 air evet de o ekranın kalitesizliği vs hiç sevmiyorum ya. m2 pro sence güç konusunda sıkıntı çıkartır mı?
  6. A

m2 pro alsam nasıl olur belki m2 işlemci kurtarıyor mu?
  7. A

birsürü dükkan gezdim m4 pro yok ellerinde hep m5 pro var. sarı siteden kendi ilimde olupta satan kişilerden alsam öyle olur mu sizce?
  8. A

bütçem sıkıntıda maaşı bekliyorum maaş geldikten sonra 25 30 çıkıcak biraz zorlasam kendimi borçla fln 49k toplarım. hayalimdir hep pro almak ama zorlanıcam alırsam.
  9. A

pro isteme sebebim ekran 120hz air 60hz kasıyor gibi geliyor bana ve hoşuma gitmiyor. air aldıktan sonra 60hzye alışamazsam pişman olurum diye korkuyorum. 1787664831 telefon apple tablet de apple olsun istedim. başka marka önerisi varsa alabilirim.
  10. A

tablet almak istiyorum üni için. birkaç yer gezdim paketi açılmış ya da vitrin olarak kullanılmış ipadleri not aldım. bütün hepsi değişensiz. ipad pro m5 pil 100 11 inç 49k 20 ay garanti ipad pro m5 pil 100 13 inç 64k 18 ay garanti ipad air m4 pil 100 11 inç 32k 15 ay garanti ipad air m3 pil 99...
  11. A

Yardım Pcde Bluetooth Gözükmüyor Yardımcı Olur Musunuz

nasıl yapmam gerekiyor ?
  12. A

Yardım Pcde Bluetooth Gözükmüyor Yardımcı Olur Musunuz

pcye bluetooth kulaklığımı bağlama çalıştım bağlandı sonra bağlantıyı kopardı geri bağlanmadı. bluetooth kapatıp açayım dedim. kapatmak için tıkladım takılı kaldı kapanmadı. ayarlardan aç kapa yapmaya çalıştım. sonra komple dondu ne açılıyor ne de kapanıyor. tıklanmıyordu. laptopu yeniden...
  13. A

Öneri Baseus Bass Bp1 Pro Alınır mı Sizce?

kulak içi kulaklık bakarken böyle bi kulaklık buldum. bilen var mı? ilk defa duydum markayı. alınır mı sizce?
  14. A

Yardım Wpden Bildirim Gelmiyor Help

Telefon 15 pro max Wpden mesaj atıyorlar bildirim gelmiyor ya da 10dk sonra fln yukardan “7 yeni mesajınız var” gibi bildirim geliyor. Karşı tarafta tek tik gözüküyorum ama internetim açık ve çekiyor. En interneti mobil veri ikisinde de yapıyor. Yeniden başlattım düzelmedi. Nasıl düzeltcem bunu?
  15. A

Yardım Sarı siteden laptop satıcam yardımcı olur musunuz?

Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı...
Geri