vatan teknosa gezdim tabletler için 30k bütçem var. kalemi ve klavyeli kılıfı dahil bir şekilde toplam 30k bütçem var.
lenovo idea tab pro
honor v9
honor pad 20
bunları önerdiler. ünide not tutmak için vs alcam tableti. pad 20nin ekranı mat olduğundan hissiyatı hoşuma gitti. inceleme vs çok...
ipad pro m4 buldum 11inç 256gb 37kya veririm dedi. cihaz apple tarafından değişimle gelmiş. devir 17 mi ne satıyor. model numarası NVV83QA/A sanırım türkiye cihazı değil. bi sıkıntı yaratır mı sizce?
bütçem sıkıntıda maaşı bekliyorum maaş geldikten sonra 25 30 çıkıcak biraz zorlasam kendimi borçla fln 49k toplarım. hayalimdir hep pro almak ama zorlanıcam alırsam.
pro isteme sebebim ekran 120hz air 60hz kasıyor gibi geliyor bana ve hoşuma gitmiyor. air aldıktan sonra 60hzye alışamazsam pişman olurum diye korkuyorum.
1787664831
telefon apple tablet de apple olsun istedim. başka marka önerisi varsa alabilirim.
tablet almak istiyorum üni için. birkaç yer gezdim paketi açılmış ya da vitrin olarak kullanılmış ipadleri not aldım. bütün hepsi değişensiz.
ipad pro m5 pil 100 11 inç 49k 20 ay garanti
ipad pro m5 pil 100 13 inç 64k 18 ay garanti
ipad air m4 pil 100 11 inç 32k 15 ay garanti
ipad air m3 pil 99...
pcye bluetooth kulaklığımı bağlama çalıştım bağlandı sonra bağlantıyı kopardı geri bağlanmadı. bluetooth kapatıp açayım dedim. kapatmak için tıkladım takılı kaldı kapanmadı. ayarlardan aç kapa yapmaya çalıştım. sonra komple dondu ne açılıyor ne de kapanıyor. tıklanmıyordu. laptopu yeniden...
Telefon 15 pro max
Wpden mesaj atıyorlar bildirim gelmiyor ya da 10dk sonra fln yukardan “7 yeni mesajınız var” gibi bildirim geliyor. Karşı tarafta tek tik gözüküyorum ama internetim açık ve çekiyor. En interneti mobil veri ikisinde de yapıyor. Yeniden başlattım düzelmedi. Nasıl düzeltcem bunu?
Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı...