Sarı siteye laptopumu koydum ve birisi yazdı alıcı olarak. Adam direkt bişi sormadan param güvende ile atayım parayı yarım kargolar mısınız dedi direkt. Laptopun garantiye gittiğini fln da söyledim itiraz etmedi direkt kargolar mısınız param güvende ile paranızı yollıyım diyor. Dolandırıcı...
internetten fiyatına baktığımda 55k sıfırı. bende aldığım zaman bu kadar pahalı değildi zaten.
https://www.akakce.com/oyun-bilgisayari/en-ucuz-hp-victus-7n9v3ea-i5-13500h-16-gb-512-gb-ssd-rtx4050-15-6-full-hd-notebook-fiyati,404356580.html
Hp victus 13500h rtx4050 laptopum var. Kendim 1tb ssd 32gb ram yükselttim. 3 sene önce aldım. Nerede ikinci el satabilirim? Pc tamircileri alır mı? Sarı siteden fln mı satmam lazım? Fiyatına ne yazmam lazım ne demem lazım?
15 pro max kullanıyorum. Kendime ucuz yollu ders için tablet almayı düşünüyorum. İPad fiyatlarına bütçem yetmediği için android tablet almayı düşünüyorum. Sizce dosya aktarımı vs gibi şeylerde ya da genel olarak telefonla tablet eşleştirmesinde herhangi bir problem bir sorun yaşar mıyım?
Pil sorun değil değiştiririm fiyatı uygun dediği için düşündüm. Ekranı orjinal dedi faturalı cihaz yani bilmiyorum kararsız kaldım. Bı yarım saat fln kullandım hiç sorun görmedim. Face id fln da çalışıyor.
1753989003
Başka bir yerde bataryası 89 67k fiyat verdi bu mantıklı mı sence?
Ekranı orjinali ile değiştiğini söylüyor satıcı. True ton özelliği çalışıyor gösterdi. Pili değişmiş. Güçlendirilmiş pil takılı dedi. Alınır mı sizce? 15 pro Max
kalemi ile not almak, ders çalışmak, film dizi izlemek, arada sırada da oyun oynamak için tablet alıcaktım. yeri geldiğinde laptopa bağlayıp ikinci ekran niyetine kullanmak istiyorum. tablete kalemi ve klavyeli kılıfı dahil olursa çok iyi olur. tavsiyelerinizi bekliyorum. bütçe max 30k