Ali Furkan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Gamepadimdeki sol analog ve kare üçgen tuşları aynı komutu veriyor

Görseldeki gibi ok işaretleri birleşen tuşlar aynı komutu veriyor x360gamepad driver i de denedim ama çözüm bulamadım kullandığım gamepad a101pirhana 8843 lütfen yardımcı olun
  2. A

Bilgisayarım Aniden Kapanıyor

kusura bakmayın hocam kapattım
  3. A

Diz Üstü Bilgisayarımın Touchpadı Çalışmıyor

Klavyede her hangi bir tuşa basılıyken touchpad çalışmıyor youtubede videoda yok alakalı lütfen yardımcı olun
  4. A

KNK VATANA GİTTİM ANAKARTI FALAN HERŞEYİN DRİVERİNİ GÜNCELLEDİLER SONRA POWER SUP UN FANINI DEĞİŞİRDİLER BİDAHA OLURSA GELİN GARANTİYE YOLLAYALIM DEDİLER ŞUAN 1 KERE OLDU BAŞKA OLMADI 3 AY ÖNCE GİTTİM
  5. A

KNK BENDE ÇÖZEMEDİM BİR GARANTİYE YOLLICAM NETİCELENİNCE CEVAP YAZARIM
  6. A

BİLGİSAYAR ÇALIŞIYOR AMA NE KLAVYEDE NE FARE DE NEDE KULAKLIKTA ELEKTRİK YOK MONİTÖRE DE GÖRÜNTÜ GELMİYOR 1598646481 ANİDEN OLUYOR ÇALIŞIR DURUMDAYKEN BİR ANDA GİDİYOR GÖRÜNTÜ 1598646496 SADECE KASA ÇALIŞIYOR
  7. A

bilgisayarım aniden kapanım ekrandan görüntü klaveye fare ve kulaklık vb şeylerden elektrik kesiliyor ama kasa çalışmaya devam ediyor bunun nedeni nedir acaba ? sistem özellikleri: ryzen 5 2600 rx 570 armor 4 gb 240 gb ssd 1 tb harddisk b450m s2h 650 watt psu lu xgimatek istanbul kasa LÜTFEN...
  8. A

AMD software 1603 Hatasi

AMD software yüklerken 1 %83 e gelince 1603 hatası veriyor youtube de çözüm bulamadım yardımcı olurmusunuz lütfen Ekran kartı rx 570 armor işlemci ryzen 5 2600
Geri