Ali Kaplan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Office 365 Ürün kodu

selamlar arkadaşlar sağlam lisans üzerinden office 365 süresiz key satın almayı düşünüyorum lakin ( https://www.saglamlisans.com/urun/office-365-lisans-hesabi-satin-al/?attribute_kullanim-suresi=Office+2021+Pro+Plus+%28Windows+1+PC-S%C3%BCresiz%29 ) linkindeki ürün mac cihazım ile uyum sağlar mı...
  2. A

MacOS Sonoma kurulumu Macbook Air M1

Merhaba arkadaşlar ikinci el bir macbook air m1 aldım lakin sıfırlama işlemi için macOS Sonoma yazılımı yükleniyor acaba ne kadar bir internet harcaması yapar
  3. A

Apple Watch Şu an çalınan kapatma

İyi günler arkadaşlar telefon üzerinden herhangi biri şey dinlerken veyahut da izlerken saat üzerinde şu an çalınan uygulaması sürekli açık halde duruyor bunu nasıl kapatabilirim
  4. A

3070 ti vs 4070 laptop darboğaz

İyi akşamlar arkadaşlar acaba 3070 ti laptop mu alayım yada 4070 laptop mu alayım aynı zamanda 4070 alırsam 8gb bellekten dolayı darboğaz yaşarmıyım 🤔
  5. A

Macbook pro M1 pro bu fiyata alınır mı

iyi günler arkadaşlar acaba bu model bu fiyata alınır mı yoksa fiyatın düşmesini mi bekliyeyim sizce 🤔
  6. A

Macbook Air M2 İndirim

peki ozaman bu nasıldır fiyatı iyi mi?
  7. A

Macbook Air M2 İndirim

iyi günler arkadaşlar acaba bu ürün sizce indirime girer mi yoksa zam mı gelir durma göre satın alacağım teşekkürler
  8. A

Mi Band 6 namaz vakitleri

iyi günler arkadaşlar aklıma bir soru takıldı ve internetten araştırdığımda herhangi bir sonuç alamadım da acaba mi band 6 akıllı saatler için veyahut başka akıllı saatler için namaz vakitleri alarmını nasıl ayarlayabiliz mesela namaz vaktinden 10 dk önce tam namaz vaktinde gibi yardımcı...
  9. A

Youtube premium premium üyeliği

tamamdır çok teşekkürler ☻
  10. A

Youtube premium premium üyeliği

merhabalar acaba youtube premium üyeliği youtube music uygulamasını kapsıyor mu acaba ?
Geri