Türkiye'de yok sanırım dediğiniz model. Ben monsterın kendi soğutucu ile rampage prote r6 modelinden birisini alıcam sanırım. 85 üstüne çıkmasın ona da kabulum zaten çok çıkmıyor ama hem bazı oyunlarda arada çıkıyor hemde önümüz yaz bir soğutucu alıp denesem iyi olacak sanki. Bu arada teşekkür...
undervolt'u epey duydum ama yanlış bilmiyorsam 11.nesil işlemcilerde kapalı diye biliyorum. Ayrıca daha önce hiç yapmadım,hangi değerleri girmem gerkiyor ne kadar düşürmem gerekiyor bilmiyorum. Soğutucu alsam iş görür mü? 80 derece de tutsa yeterli benim için
eğer olur derseniz önereceğiniz bir...
zaten pump aut sorunu yaşadığım için ptm7950 almıştım 1-2 hafta önce,şuanda öyle kullanıyorum bu bahsettiğiniz uygulama herangi bir problem yaşamama neden olur mu peki?
1717017253
aliexpress'ten aldım ben
1717017288
oyun deneyimini nasıl etkiler peki?
1717017441
laptop soğutucu iş görür mü...
klavye baya ısınıyor ama işlemci için bu kadar normal mi?
performans kaybı olmuyor ama özellikle ben bilgisayarın üst kısımlarına dokanınca rahatsız oluyorum
i7 11800h ilemcili bir bilgisayarım var
genelde 4,2ghz de 45 watt güç çekiyor ve oyun oynarken 80-90 derece arasında çalışıyor. Turbo boostu kapatınca 2,2ghz düşüyor ve ağır oyunlarda çok fazla fps kaybı yaşatıyor
işlemciyi 3,5ghz veya 35 wattta çalışsın istiyorum ne yapmalıyım?
Birde bu...
Bende aliexpressten Rgeek satıcısından aldım 6 günde Türkiye'ye geldi daha elime ulaşmadı. Ulaşınca biraz test ederim unutmazsam tekrardan yazarım.
Siz nereden aldınız satıcı olarak ve memnun musunuz?
monster(3060 i7 11800h)termal macun olarak thermal grizzly hydronaut kullandım ve pump out yaptı
macun yerine termal ped almayı düşünüyorum ama ürün Türkiyede bulunmuyor...
monster(3060 i7 11800h)
thermal grizzly hydronaut kullandım ama 2-3 gün sonra pump out oldu
arctic mx-6 pump out yapar mı?
gelid extereme de iyi diyorlar hangisi sorun çıkartmaz
3 defa sürdüm bezelye tanesi,normal spatulayla hepsini denedim ama 3-5 gün sonra sıcaklıklar artıyor. Soğutucu bloğu açınca macun biraz yanlara çıkıyor diye gözlemledim tekrar sürüp kapatınca yine düşüyor sıcaklıklar ama 2-3 gün sonra yeniden aynısı oluyor
doğrulama kodu vardı ama çok az macun lekesi vardı. Ben trendyoldan wb technologies ten aldım
1714744389
ilk sürdüğüm 2-3 gün çok iyiydi ama sonra pump out oldu yanlara hafifce taşıyor galiba öyle olunca sıcaklıklarda artıyor hemen
arctic mx-6 pump out yapar mı?
thermal grizzly hydronaut sürmüştüm 2-3 gün sonra sıcaklıklar yükseldi pump out oluyor sanırım
pump out yapmayacak bir macunda önerebilirsiniz
son çare olarak aliexpressten honeywell ptm 7950 mi alsam eğer yurtdışından ürün almayla ilgili bilginiz veya ürüne ait...
ben honeywell ptm 7950 alıcam sanırım
1714742061
macunun tüp kısmının ucunda jelatin var mıydı?
bende yoktu ve tüpün dışarısında macun lekeleri vardı çakma falan olduğu için mi kötü sonuç verdi diye düşünmeye başladım
siz nereden aldınız?
Anladım teşekkür ederim. Eğer iyi bir ürün bulursanız veya duyarsanız tekrar bir konuşabilrsek sevinirim
1714673412
Dediğim gibi sıvı metal iyi biliyorum ama risk almayı istemiyorum
1714673432
Sanırım mx-4 ü alıp deneyeceğim