Ali Osmann isimli üyenin son içerikleri

1. A

🔥İndirim Ajazz Aj159 pro 8k temu tekrar satışta

hocam konudan bağamsız ama sıvı soğutma nasıl tavsiye edermisiniz ses yapıyormu fanlar ve pompa
  2. A

1 saattir rdr 2 oynuyorum çok sıkıcı iade edeyim mi ilerde güzelmi?

türkçe yaptınmı yapmadıysan yap devamke
  3. A

Öneri Bağcılar'lılara Müjde TÜRKNET GİGAFİBER geliyorrr

Hocam diğer mesajlarınızıda okudumda size zahmet elinizden geliyorsa bı istihbarat :) alma şansınız varmı? eğer bizim sokaklarada gelecekse 1-2 ay içinde bekliycem Ama gelmezse TT ye dilekçe vercen bina sakinlerinden imza toplayıp hepsi fiber istiyor. 1733598319 Alla hiç görmedim 100.yılda...
  4. A

Aynen öyle hocam ama temiz çalışmışlar Tek gördüğüm sıkıntı siyah kutuları hem dışarda bırakmışlar onuda geçtim alçağa yerleştirmişler...
  5. A

Hocam Bağcılar 100.yıl mahallesindeyim 2164 sokatayım. 100.yıl'ın içindeki salı pazarına geçen hafta komple gigafiber döşediler. Fotoğraf: mavili yerler gigafiberin geldiği yerler, siyahlı yerlerdeki mahallelerdede 20 bina varsa yarısında TT fiber var Kırmızı olan yer bizim mahalle bizim...
  6. A

Yardım İşlemci Sıcaklığı Problemi

hocam 100 de 100 yamlış diyemeyiz ama fanlar orjinalde benim attığım fotodaki gibi olmalı ve buda yaklaşık 3-5 derece fark eder oda sıcaklığına bağlı olarak en azından ben kendi testlerimde böyle gördüm dediğim gibi az önce anlattıklarımı yapmanız sıcaklıklara etki edecektir He birde size...
  7. A

yok hocam ya ddr5 yeni geçtim para kalmadı 8gb aldım ahahha 1733423568 hocam öncelikle soğutucu montajı yanlış takan arkadşlar büyük ihtimalle ramlerin argb si gözüksün diye öyle montajlamış size tavsiyem mx6 gibi bir macun alıp macunu yenileyin ya da soğutucunun kutusundan çıkan macun duruyor...
  8. A

aynı işlemci bende ve aynı soğutucu var termal macun olarak mx 6 sürdüm 2 haftadır valorant ortalama 48-54 derece arası bios tan pbo açık ve voltage -30 olarak ayarladm bu işlemi yapmadan şnce valorant 52-58 derece arası oluyordu cinebench r23 sonuçlarımda bu şekide SKOR 14182 SICAKLIK max...
  9. A

Yardım MSI Vector Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Yok hocam şuan en iyi macun diyebiliriz
  10. A

Yardım MSI Vector Laptop İçin Termal Macun Önerisi

Bence noctua nt-h2 alabilirsiniz
  11. A

Arctic Liquid Freezer III 240mm 2970₺

çünkü 420 destekleyen kasa az...
  12. A

volkan kardeşim biz ne dersek diyelim bu arkadaş 'fazla bigili' olduğu için hep kendini haklı çıkarmaya çalışır...
  13. A

Dostum bütçen varsa bu 240mm yide alabilirsin 360mm yide Lakin bütçen kısıtlı ise forst commenderi bekleyebilirsin
  14. A

bugün gaming gen tr yi aradım forst commender ve am5 güçlenfirme hiti için yakın zamanda gelecek dediler 1 hafta kadar hatta acelesi yoksa 2 hafta bekle al derim 2000tl ye müthiş bir performans ve sessizlik sağlıyor
Geri