Ali uzun isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Apex legends açılmıyor

Merhabalar 3 gündür ne zaman apex oyununa girsem bu simge dönüyor ama girmiyor bütün sürücülerim güncel dosyaları doğruladım steam üzerinden neden böyle oluyor?
  2. A

Yeni Dizdiğim Sistemde FPS Drop Problemi

Hocam bende de aynısı oluyor çözebildiniz mi?
  3. A

Yardım Bilgisayarım yeni anlık fps düşüşü yaşıyorum yardım

Apex te de oluyor lütfen yardım edin
  4. A

Yardım Bilgisayarım yeni anlık fps düşüşü yaşıyorum yardım

2 hafta önce yeni Bilgisayar topladım Rx 7700xt Ryzen 5 7500f Asus prime b650m-a wifi ıı Ddr5 32 gb 6000 mhz expo 1 tb m2 ssd Örneğin gta 5 oyunun da 300 alırken bir anda kasıp 100 e falan düşüyor lolde de aynı şekilde oluyor yardımcı olurmusunuz Bütün driver sürücülerinş kurdum
  5. A

Ddr5 beyaz ram önerisi

Hocam bunlar bütçemi aşar baya attığım ram uyumlumudur Asus prime b650-m a wifi ıı ile
  6. A

Ddr5 beyaz ram önerisi

32 gb 1723350552 Anakartın desteklediği ramleri bulamadım yardımcı olurmusunuz Mesela şu Rami destekler mi https://www.crtgamestore.com/corsair-32gb2x16-vengeance-rgb-white-6400mhz-cl36-ddr5-ram?ref=akakce&v=1.13.9
  7. A

Ddr5 beyaz ram önerisi

Merhabalar ddr5 ram alacam beyaz ramler nadir olduğu için size danışmak istedim hangi Rami önerirsiniz 6000 mhz değerlerinde olsun yeter bütçem 5000
  8. A

Yardım M2 ssd alacam ne önerirsiniz?

Anakartımda ssd için soğutucu blok bulunmuyor sorun olur mu bu ürün?
  9. A

Yardım M2 ssd alacam ne önerirsiniz?

Merhabalar 3000-3500 tl bütçem var. 1 tb m2 gen4 ssd istiyorum hangi marka model önerirsiniz?
  10. A

30 k bütçeli kasa önerisi

Selamlar 30 k bütçem var işlemcisi 7500f olursa sevinirim simdiden önerileriniz için teşekkür ederim
  11. A

iki monitör arasında kaldım yardımcı olurmusunuz?

Tamamdır siparişi verdim sağolun hocam
  12. A

o monitöre baktım pek içime sinmedi hem 500 tl fark var ikiside aynı özellikleri
  13. A

24 inç alıcam 27 de 1080 p biraz bulanık olur
  14. A

merhabalar 24 inç fiyatı uygun monitör arıyordum ve şu iki monitör arasında kaldım sizce hangisi ? pivot olması şart değil...
Geri