Ali Zetman isimli üyenin son içerikleri

1. A

Asus laptop için Linux'ta G-Helper alternatifi var mı?

Asus TUF F15 laptopumda Linux Mint kurdum bu yakınlarda, eskiden Windows kullanırken donanımları G-Helper ile idare ediyordum. Bildiğim kadarıyla G-Helper Linux desteklemiyormuş. Rica etsem, bildiğiniz bir alternatif varsa söyleyebilir misiniz?Baktiklarim ubuntu tabanini desteklemiyodu
  2. A

Sınıfça oynamak için oyun

hocam boyle oyunlar degilde daha cok simulator tarzi olsa daha iyi olur ,uzun soluklu oyunlar.Mesela ranch simulator var pcde fakat maalesef herkesde pc yok
  3. A

Tesekkurler ama cok sinifca oldugunu dusunmuyorum ozellikle bizim sinif icin
  4. A

Minecraftda oynuyoduk baya artık bayiyo bi yerden sonra 1740649285 Tesekkurler hocam,sans verecegiz
  5. A

16 herkesde 1740648971 Among us oynuyoruz zaten bazen,artık oda sıkmaya basladi
  6. A

Merhabalar sinifca 10 kisilik falan oyun ariyoruz birlikte oynamak icin,tavsiye edebilceginiz kaliteli mobil oyunlar varmi
  7. A

Acer Aspire 5 A515-58P-53Y4 2ci ram slotu varmi

Merhabalar dedigim model icin ram gelistirmesi yapilabiliyomu?
  8. A

Asus laptop pil sagligi sorunu

o zamanda pil yetmito bir yere goturdugumde
  9. A

Asus laptop pil sagligi sorunu

Merhabalar,Asus tuf f15 bir laptopum var ve ne zaman sarjini 100% e getirsem pil sagligi 1% kadar dusuyor ,bu yuzden pili uygulama yardimiyla 80% e kitliyorum,nasil duzeltebilcegimi bilen biri varsa yardim edebilirmi.Genellikle adaptore takili kullanirim
  10. A

Laptop renkler camur gibi gozukuyor

dahada cop etmek disi bisey yapmadi malesef
  11. A

Laptop renkler camur gibi gozukuyor

Bir suru sey denedim fakat hala ayni,ne yapabilirim bilen varmi
  12. A

Intel renk ayari onerisi

Ekranin renkleri son zamanlarda baya camur gibi gozukmeye basladi.Intel Grafik merkezi icin iyi bi ayar bilen varmi,sadece oyun icin degil genel
  13. A

Performax xardan Alınır mı?

Su rampagein 400 liralik mouselarindan daha iyi gozukuyo,sizce almaya degermi
  14. A

500 tl klavye onerisi

Max 600 diyelim
Geri