Anakarta giden 4 kablolu bir soket var 12vlik ben ondan şüpheleniyordum birde burdan fikir almak istedim tamire göndereceğim cevapladigin için teşekkürler
Söyle söyleyeyim YouTubede birkaç videoda açma kapama tuşuna basarak basılı tutarak çalıştırmayı deniyorlar onları denedigimden fanlar dönecek gibi oluyor ama dönmüyor
Birkaç gün önce bir bilgisayar aldım(ikinci el olarak) aldıktan 3 gün sonra oyun oynarken kasa birden kapandı PSU dan oldugunu düşünüyorum ama internetten izlediğim videolarda Pusu'nun koblosundan kısa devre ettirip çalışıp çalışmadığını kontrol ediyorlardı ben bunu denedigimde PSU nün fanı...
Sistemi aldıktan sonra parçaları değiştirmeyi düşünüyorum zaten ama nerden baksan 2-3 ay aldığım gibi kullanmam lazım öyle çok abartı oyunlar oynayamayacagım bu sistemlerde oynayamassin zaten daha çok online oyunlar düşük sistemli oyunlar
Merhabalar bilgisayar almak istiyorum genelde oyun oynamak için böyle bir sistem buldum sizce nasıl özellikle bu işlemci hakkında bilgim yok yardımcı olursanız sevinirim
•ekran kartı rx 570 8gb
•İşlemci AMD FX 8350
•Ram 2133 MHz 16gb Ram
•anakart Gigabyte 970A-DS3P
• 500gb hdd
Bu sistemin...
R3 3100 işlemci Msi Rx5500xt 4 gb
16Gb 3200 Mhz Ram
240 gb ssd
1Tb Hdd
Rgb Kasa
Bu sistemi ikinci el olarak almak istiyorum sizlerinde fikrini almak istedim başka tavsiyeleriniz varsa bütçe:10.000