Ali_821 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Laptop Ram sorunu!(lütfen acil yardım lazim)

Lenovo 320-15ikb buldum efendim 1736538071 4gb ram 500 hdd intel celeron işlemci
  2. A

efendim laptop eski bir laptop işlemcisi intel celeron model bi işlemci yani baya eski şuan modeli ariyorum
  3. A

efendim laptopu aradım baya bi fakat arkasında yoktu,soyulmus olmali.Bide ramı alip test edemiyorm çok karışık bi durum valla.Fakat zannımca laptop eski ram ile çalışır çünki laptop eski ram ile çalışdığı gün yeni ramı taktım yani eski ram ile bir arıza falan olmadı
  4. A

Efendim malesef onu deniyemiyorum yeni ram almadan önce eski ramı bir arkadaşıma verdim bu yüzden test edemiyorum,kusura bakmayin 1736536719 Efendim laptop markasini sadece lenovo olaraka biliyorum model numarasi bulmayla hiç ilgilenmedim ve böyle bir sorunun olacağını düşünmedigim için eski...
  5. A

Yardım Laptop Ram sorunu!! (Lütfen yardım edin)

Selam,benim laptopum lenovo ve sadece 4gb ram vardı doğal olarak oyun oynadığım için bu çok yetersiz kaliyordu elimde 8gb 3200mhz ram olduğu için onu takmayı denedim fakat bir sorun oluştu ram slota çok iyi otursada laptop ramı görmezden geliyordu (sadece 1 ram slotu var) power tuşuna basdığm...
  6. A

Selam,benim laptopum lenovo ve sadece 4gb ram vardı doğal olarak oyun oynadığım için bu çok yetersiz kaliyordu elimde 8gb 3200mhz ram olduğu için onu takmayı denedim fakat bir sorun oluştu ram slota çok iyi otursada laptop ramı görmezden geliyordu (sadece 1 ram slotu var) power tuşuna basdığm...
  7. A

Yardım THTF model laptop açılmıyor

merhabalar,Thtf model laptopumun biosunh güncellemek istiyordum ana kart modelini öğrenemedim bende içindem bakmayı denedim,Ana karta kadar söktüm merak ettim ve cpu'nuda üstündeki bakır boruyu söküp inceledim 1-2 kere hafif termal macununa dokundum,Daha sonra titizlikle yeniden birleştirdim tüm...
Geri