ali_sukrucan isimli üyenin son içerikleri

1. A

Razer Barracuda X mi Asus ROG Pelta mı Seçmeliyim?

bi tık geç fark ettim ama değiştiririm büyük ihtimalle bilgi için sağol
  2. A

bi tık geç oluyor ama razer alsaydım diyorum kendimce kafam ağrıyor ve kafama büyük düşüyor sürekli ve gliclenme sorunum var onun dışında içinde parça sesi var ama sesi sağlam veriyor haporler olarak bile kullanıyorum resmen boynuuma asıp izliyorum kafada uzun süre sonra sıkıyor bayıyor ama...
  3. A

Deepcool cg540 sıvı soğutma ile kontrol etme nasıl oluyor anakart üzerinden

evet aslında kasada rgb fanları birleştirmem için kablo bulamadım internette doğru düzgün bilgide verilmiyor kablo aradım bulamadım arkadaşlarımın kasalarınıda ben söküyorum ve topluyorum ama rgb için bağlayacak bir şey bulamadım bir tık fazla geç baktım kusura bakmayın uzun süre yanıt...
  4. A

Steam puan olayı bilgi verebilir misiniz

steam puanı almaya çalışıyorum ama hiçbir yerde ne bulabildim nede var ödül satılıyor ama puan vermiyor diye açıklama yapmışlar bulabileceğim bir yer veya neden satılmadığını bilen var mı
  5. A

Gigabyte M27UP 2k kaç hz destekliyor

[H3 id='Gigabyte+M27UP+almay+dnyorum+ama+2k+ka+hz+desteklediini+kimse+yazmam+bilen+birisi+var+m+veya+onun+yerine+neriniz+var+mdr']Gigabyte M27UP almayı düşünüyorum ama 2k kaç hz desteklediğini kimse yazmamış bilen birisi var mı veya onun yerine öneriniz var mıdır[/H3]
  6. A

Deepcool cg540 sıvı soğutma ile kontrol etme nasıl oluyor anakart üzerinden

Kasa internette destekliyor olarak gözüküyor gidip sorduğumda falanda destekliyor dediler ama nasıl yapacağımı kimse söylemedi sıvı soğutmamı anakartla senkron şekilde kullanabiliyorum ama kasanın kendi fanlarını birbirine bağlayacak kablo bulamadım arkadaşın pcyide ben yaptım onda vardı kasa...
  7. A

Bugün rog peltayı aldım bilgisayarda daha tam deneyimleyemedim ama güzele benziyor sadece bu yaz havalarında kulak kısmını yakıyor biraz ve öğrendiğim kadarıyla 7.1 sürücülere sahip değilmiş ama bilgisayarda denemeden ne kadar iyi anlatamam
  8. A

Öneri GAMELİNE Grand Premium 7x ARGB Fan Kumandalı Kasa alınır mı?

Aldınız mı aldıysanız nasıldı önerir misiniz yoksa artıları ve eksileri nelerdir
  9. A

Merhabalar uzun zamandır kulaklık almayı düşünüyorum kablosuz normalde razer barracuda x alacaktım ama asus rog peltayı gördüğüm andan beri bir çelişki içerisindeyim hem dışarıda kullanmak istiyorum müzik veya günlük kullanım için hemde oyun için bilgisayarda kullanmak istiyorum hangisini...
  10. A

Yardım ekran kartım ısınıyor ve aşırı ısınmadan fanlar çalışmıyor

88 derece için ayarlanmış fanlar uygulamaya baktım
  11. A

video izlerken dahi ısınıyor boşta veya tamamen boşta olduğunda kapatıyorum zaten
  12. A

ekran kartım(4060) ısınıyor ama fanlarınını çalıştırmıyor oyun veya aşırı ısındıktan sonra çalıştırıyor
Geri