Ali_Taş isimli üyenin son içerikleri

1. Ali_Taş

Oyunlarda fps drop yiyorum

Merhaba arkadaşlar acer nitro 5 kullanıyorum işlemci Ryzen7 3750h ekran kartım rx560x. Oyunlarda çok fazla fps drop yiyorum. Ekran kartım %100 kullanımda görünüyor onda bir sorun yok ama işlemcim çok fazla dalgalanıyor. Ve bilgisayarda 16gb ram takılı olmasına rağmen oyunda kullanılan 6.4gbı...
  2. Ali_Taş

2400 mhz ana karta 2666mhz ram takılır mı

Acer nitro 5 an515-43 cihazım var ram yükseltmesi yapmak istiyorum ana kartım ve işlemcim 2400mhz'e kadar ram destekliyor. 2 tane 8gb 2666mhz ram takarsam bir sıkıntı yaşar mıyım. 2400 mhz de çalışmaya devam mı eder yoksa cihaz mavi ekran mı verir?
  3. Ali_Taş

Aralık Ayında İndirim Görmek İstediğiniz Ürünleri Model Belirterek Yazın🔥

Orta seviye seviye oyuncu notebookları olursa çok iyi olur marka model pek fark etmiyor artık ne bulursak 😅. Mesela geçenki 6.5k lık fiyatıyla ryzen 7'li Asus tarzında bir indirim olursa çook iyi olur.
  4. Ali_Taş

Notebook tavsiyesine ihtiyacım var

Önceki hafta 7 8 k bandındaydı ya fiyatlar artmış. Sizce bu 2 ürün arasından hangisi daha mantıklı bir secenek peki
  5. Ali_Taş

Biraz da iş ama genel olarak oyun 1632132612 Bende 60hz ekrana çok takıldım ya oyunlarda ne kadar fps versede 120 hz tadında olmaz gibime geliyor. İkisi arasında çok kararsızım 1632132682 Birde 1 hafta önce bahsettiğiniz ürünü ne kadar aldınız acaba
  6. Ali_Taş

Arkadaşlar merhaba forumda yeniyim bir konuda fikrinizi almak istiyorum. Notebook almak istiyorum kafamda 2 model var. 1.HP Pavilion Gaming 15-ec2023nt...
Geri