AliA1 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Ryzen 5 5500 B450M PRO-M2 MAX Bios Hakkında

Öncelikle merhaba ryzen 5 5500 ve b450m pro m2max aldım ancak kafama takılan bir soru var. Bu işlemciyle bu anakart bios update olmadan çalışır mı ?
  2. A

Rog Rtx 2060 coilwhine ne yapmalıyım.

Evet Asusun Garantisi 3 sene bakalım eğerki benim gibi sorun yaşayıp sorunu çözen varmı diye merak ettim.
  3. A

Rog Rtx 2060 coilwhine ne yapmalıyım.

Merhaba Dostlar.Yaklaşık 2.5 Yıl önce RTX2060 RoG Strix aldım. Coil Whine sorununu pek kafama takmıyordum ancak şu aralar kafama takmaya başladım. Bu sorundan dolayı Asus servisine Değişim/garanti işlemi için gönderenler ne cevap aldınız? İyi günler.
  4. A

Asus ROG STRIX CoilWhine Garanti/Değişim

Yaklaşık 2.5 Yıl önce RTX2060 RoG Strix aldım. Coil Whine sorununu pek kafama takmıyordum ancak şu aralar kafama takmaya başladım. Bu sorundan dolayı Asus servisine Değişim/garanti işlemi için gönderenler ne cevap aldınız? İyi günler.
  5. A

Windows Açılışında ''Bir Dakika Bekleyin''

Birkaç kez kapat aç yaptım her açılışımda önüme geliyor
  6. A

Windows Açılışında ''Bir Dakika Bekleyin''

Bugün bilgisayarımı açtığımda bu yazıyı gördüm normalde 15-25 saniye arasında bilgisayarım açılırken bu süre 1.30 dakikaya çıktı. Bu sorunu nasıl ortadan kaldırırım.
  7. A

Power Supply İçindeki Plastik ?

Vallaha Hava akışı daha iyileşti gibi hissediyorum herhangi bir sürecek yer yok gibi
  8. A

Power Supply İçindeki Plastik ?

Arkadaşlar Xigmatek Astro Kasam Var Bugunlerde Power Supply Çok sesli çalışıyordu bende power supplyi temizlemeye karar verdim.Temizlerken Bu plastiğe denk geldim ve bu plastiği çıkarım ses belirgin bir şekilde ses azaldı. Ancak Bu plastiği Çıkarmanın Artı Veya Eksi Yönü Varmıdır PSU ya zarar...
  9. A

Kaydedilen Seslerin Video-Yayınlarda Tiz Gelmesi

İyi günler arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım yayın açarsam arkadaşlarımın ve oyunun sesi yayına çok tiz gidiyor ve yayın geçmişinden bunu anlayabiliyorum.video çekerken veya şarkıyı kayıt alırken sorun yok izlerekn sesler çok tiz geliyor ne yaptıysam çözümünü bulamadım B450 Tuf Gaming...
  10. A

Seslerin Video-Yayınlarda Tiz Gelmesi

İyi günler arkadaşlar bir sorunla karşı karşıyayım yayın açarsam arkadaşlarımın ve oyunun sesi yayına çok tiz gidiyor ve yayın geçmişinden bunu anlayabiliyorum.video çekerken veya şarkıyı kayıt alırken sorun yok izlerekn sesler çok tiz geliyor ne yaptıysam çözümünü bulamadım B450 Tuf Gaming...
  11. A

B450-TufPlus Anakartımın Ram Uyumu ???

Eklenti:Anakartım B450 Tuf Plus 1591065907 şu an 3000 ramler kargoya verilmiş direk takınca 3000 olarak hatasız kullanabilirim değilmi
  12. A

B450-TufPlus Anakartımın Ram Uyumu ???

İyi Günler Arkadaşlar Sistemimi Upgrade İçin Bir Yola Çıktım Gskill Ripjaws 1x8 3000mhz cl16 değerlerinde Ramim Var. 1 Adet Daha Gskill Ripjaws 1x8 3000mhz cl16 Değerinde Ram aldım Direkt Taktıktan Sonra Herhangi Bir Bios Ayarı Yapmama Gerek Varmı Dual-Channel Yapacagım İçin Hangi kanalları...
Geri