aliakkus1038 isimli üyenin son içerikleri

1. A

Yardım Xiaomi redmi note 8 depolama sorunu

65.000 öğe yimi masaüstüne kopyalayım? :D
  2. A

kanka videoda adam diyorya hani Camera klasorunu masaustunuze atın zaten oluyo dıye ama babamın telefonundakı fotoğraflar o Camera klasorunde deıl baska bı klasorde ama o klasordede her fotograftan veya her vıdeodan 10-15 tane var o yuzden o klasorde toplam 65.000 öğe var bende 65.000 oğenin...
  3. A

Arkadaşlar merhaba, babamın telefonunun depolaması full dolu, o yüzden bilgisayarıma aktaracağım, ama şimdi bu Redmi'nin kendi galerisi var ya, onun klasörüne yani dosyalarına, dosya bölümüne girdiğimde her fotoğraftan 10-15 tane var klasorun ıcınde, o yuzden toplam 65.000 öge var, yani ben bir...
  4. A

Çözüldü✓ Ets2yi kartondan direksiyon seti ile oynamak

Yani bunu nasıl akıl edemedim Bilmiyorum ama gerçekten çok teşekkür ederim çok büyük bir sorunumu çözdünüz çok sağolun
  5. A

Mouse yi ters çevirmek derken nasıl yani, oyun içi bi ayar mı yoksa fiziki olarak fareyi altta duracak şekilde ters koymakmı?
  6. A

Merhabalar dün Kartondan direksiyon seti yaptım ETS 2'ye girdim kontrol ayarlarını fare+klavye yaptım her şey gayet güzel çalışıyor fakat ben direksiyonu sola çevirdiğimde oyundaki tır sağa dönüyor veya sağa çevirdiğimde oyunda sola dönüyor ve ETS 2'de fareyi tersine çevirme ayarı yok. Bunu...
  7. A

Kartondan direksiyon setimin sorunu nedir

Ets2 den kontrol ayarlarına gel, direksiyon hassasiyetini 0.05 veya 0.10 yap kendine göre ayarla olacaktır. bende aynı şekil kartondan direksiyon seti ile oynuyorum hassasiyetim 0.07 iyi oyunlar.
Geri