Ya ben böyle durumlarda düşünmeden sipariş verip sonradan yanıtları okuyup iptal ediyorum hocam, adamlar o kadar hızlı fatura kesip kargoya vermiş ki mal gibi kaldım normalde iptal edecektim
Olaya bak olayın saçmalıgına bak kargoya teslimatı bekleniyor diyor iade ettirmiyor şaka gibi kargo gelecekmiş öyle iade edecekmişim arayıp iptal ettirebilen var mı fatura kesildi diye mesaj geldi awk hatalı ürün ya jet hızında yaparsınız normalde 2 günde yapmadığınız şeyi
satıcı ürünü reddedemiyor. bu güzel bir şey gibi geliyor ama saçmalığın daniskası. sırf bu yüzden pg ile satış yapmıyorum. adam gönderdiğim ürün yerine hıyar gönderebilir ve kargoyu teslim aldığım an bunu reddetme şansım olmadan para karşıya geri yatabilir. sahibinden nasılsa parasını aldı. oeler.
Zırcahiller dolmuş gene. E-sporcuların oled kullanmama sebebi burn-in vs. Olabilir mi sizce. Bu monitörler ölüm testinde bile 1 senede yanmıyor hadi diyelim yandı çöpe atar yenisini alır. Oled kullanmama sebeplerini tayfun hocam açıkça anlatmış.