aliarman isimli üyenin son içerikleri

1. A

Samsung S26 serisi çıktığında S25 Ultra ile S24 Ultra’nın fiyatları düşer mi?

valla evet 30k baya ucuz fiyat ama ben galiba telefonu normal şekilde alıp sim işleriyle uğraşmamayı tercih edecem
  2. A

yurtdışı kullanma işi nasıl oluyor? 38 bine bir sürü yd s25U var ama nasıl kullanılacağını bilmiyorum. sonuçta 4 ay kapalı olmuyor mu?
  3. A

Tamamdır eğer aynı seviyelere düşer ise 26 alırım
  4. A

O zaman s26 çıksın 1 ay falan bekleyeyim yani. Çünkü alabildiğim kadar ucuza almak istiyorum. Sizde çok iyi fiyata almışsınız. 1 2 ay içinde 26 nın yanında 25 ultra da düşer değil mi? Çünkü 26 aşırı ucuz olmadıkça alasım yok. Ayrıca bu sefer 26 serisinin büyük bir fiyat farkıyla çıkacağı konuşluyor.
  5. A

kral s26 ultranında öyle şahane bir yanı yok aslında. Çok bir farklılık sunmayacak yani. Emin misin 80 bandına düşeceğine? internetteki s25Ultra'lar o zaman ne kadar düşer sence? Çok beklemek istemiyorum 1,5 ayda 20 bin tl ucuzlayacağınıda pek sanmıyorum ilerde ucuzlayabilir. Ama işte türkiyede...
  6. A

Ben zaten s24U yu daha çok seviyorum ama fiyatları birbirine yakınken eğer bir indirim olursa 25U almak daha mantıklı geliyor. Biliyorum kalemin özelliği kaldırdılar ve genel çok farkları yok, ama yinede fiyat farkı azalırsa yeni modeli almak daha mantıklı geliyor. Ama işte indirim olur mu onuda...
  7. A

Ben S24U almayı düşünüyordum ama fiyatı 70 bine dayandı şu ara, 3 ayda 10 bin tl zam yedi neredeyse. Bu yüzden acaba S25U mu alsam dıye düşünüyüyorum ama onunda fiyatı bıraz arttı. S26 Serisi bu ay çıkıyor ama biliyorsunuz malum, türkiyedeyiz 25 ve 24'e zam yaparlar diye korkuyorum. S26 çıkınca...
  8. A

Ben S24U almayı düşünüyordum ama fiyatı 70 bine dayandı şu ara, 3 ayda 10 bin tl zam yedi neredeyse. Bu yüzden acaba S25U mu alsam dıye düşünüyüyorum ama onunda fiyatı bıraz arttı. S26 Serisi bu ay çıkıyor ama biliyorsunuz malum, türkiyedeyiz 25 ve 24'e zam yaparlar diye korkuyorum. S26 çıkınca...
Geri