AliAta isimli üyenin son içerikleri

1. A

80-90K ARASI SİSTEM ÖNERİSİ

80-90K bandında ağırlık olarak oyun için kasa arıyorum öneri varmıdır
  2. A

Lol pubg Fps Drop sorunu

Msi ventus 3x 3060 12gb ekran kartıyla r5 5600 islemcisini kullanıyorum bilgisayarı sadece arkadaslarla lol ve pubg oynamak icin kullanıyorum fakat son dönemlerde iki oyundada en düsük grafiklerde olmasına rağmen inanılmaz fps dropları yasamaya basladım kendimce çözmeyi denesemde basarılı...
  3. A

Görüntü gelmeme problemi

Asus Prime B550 mk-II öncedende aynı anakartı kullanıyordum kasamı ilk topladığımdada kendim topladım simdide sadece işlemci soğutucusunu değiştirdim stok fanı çıkartıp kule tipi taktım
  4. A

Görüntü gelmeme problemi

Hala çözemedim ramlerin yerini değiştirdim olmadı tek kanal ram denedim bios pilini çıkardım bekledim bi türlü düzeltemedim hala kasanın içerisi çalışıyor ama ne görüntü var ne usb portlarında güç
  5. A

Görüntü gelmeme problemi

evet anakartım asus prime b550 cpu_fan1 kısmına taktım daha önceden stock fanın olduğu yere
  6. A

Görüntü gelmeme problemi

1734468857 Sadece kule tipi soğutucu taktım işlemcim r5 5600 soğutucu deepcool ak400 dark zero plus ve görüntü gelmiyor
  7. A

Görüntü gelmeme problemi

Kasanın içinde her şey normal gözüküyor ekran kartı fanları , cpu soğutucu fanları rgbler dahil hersey çalışıyor gibi gözüküyor fakat usb portlarına güç gitmiyor ve hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim
  8. A

Ekrana görüntü gelmiyor

Kasanın içinde her şey normal gözüküyor ekran kartı fanları , cpu soğutucu fanları rgbler dahil hersey çalışıyor gibi gözüküyor fakat usb portlarına güç gitmiyor ve hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim
  9. A

İşlemci değişiminden sonra ekran gelmemesi

Hocam anakartın zaten 5000 serisine bios update atmadan desteği var ayrıca bios update atmak için eski işlemciden görüntü almam lazım ama eski işlemcidende görüntü alamıyorum
  10. A

İşlemci değişiminden sonra ekran gelmemesi

Anakartım msi b450m a pro max ryzen 5500 işlemcimi ryzen 5 5600 e yükselttim fakat şimdi iki işlemcidende görüntü gelmiyor nedenini bilen varmı
  11. A

İşlemci değiştikten sonra görüntü gelmiyor

Anakartım msi b450m a pro max bilgisayarımı alalı fazla olmadı yaklaşık 4 aylık cihaz işlemcisi ryzen 5500 yetmediği için ryzen 5 5600 taktıracaktım götürdüğüm bilgisayarcı yeni işlemciyi takmadan önce bios updatei atmamış şimdi iki işlemcidende görüntü gelmiyor yardımcı olabilecek varmı
  12. A

4000 tl monitör önerisi

3000-4000 tl bandında oyun için monitöre ihtiyacım var duruma göre 500-600 tl daha ekleyebilirim yardımcı olabilirmisiniz
  13. A

Deepcool ak620 digital iyi midir?

Ryzen 5 5600x işlemcim için soğutma desteği yapmak istiyorum deepcool ak620 digital yeterli olurmu
  14. A

Bir hata yapıp gamebooster kasa aldım değiştirmek istiyorum

Thermaltake View 200 TG 650W 80+ USB 3.0 ARGB ATX Mid Tower Kasayla değiştirmeyi düşünüyorum öneri varmıdır bütçe 4-5k
  15. A

MSI GeForce RTX 4070 Ventus 3X 12G OC vs Gigabyte GeForce RTX 4070 Eagle OC 12G

güzel olmuş hocam bide uyguna geldiyse ne güzel sizin için bi sıkıntı yaşayacağınızı düşünmüyorum
Geri