Msi ventus 3x 3060 12gb ekran kartıyla r5 5600 islemcisini kullanıyorum bilgisayarı sadece arkadaslarla lol ve pubg oynamak icin kullanıyorum fakat son dönemlerde iki oyundada en düsük grafiklerde olmasına rağmen inanılmaz fps dropları yasamaya basladım kendimce çözmeyi denesemde basarılı...
Asus Prime B550 mk-II öncedende aynı anakartı kullanıyordum kasamı ilk topladığımdada kendim topladım simdide sadece işlemci soğutucusunu değiştirdim stok fanı çıkartıp kule tipi taktım
Hala çözemedim ramlerin yerini değiştirdim olmadı tek kanal ram denedim bios pilini çıkardım bekledim bi türlü düzeltemedim hala kasanın içerisi çalışıyor ama ne görüntü var ne usb portlarında güç
Kasanın içinde her şey normal gözüküyor ekran kartı fanları , cpu soğutucu fanları rgbler dahil hersey çalışıyor gibi gözüküyor fakat usb portlarına güç gitmiyor ve hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim
Kasanın içinde her şey normal gözüküyor ekran kartı fanları , cpu soğutucu fanları rgbler dahil hersey çalışıyor gibi gözüküyor fakat usb portlarına güç gitmiyor ve hiçbir şekilde görüntü alamıyorum sebebi ne olabilir bilenler yardımcı olursa sevinirim
Hocam anakartın zaten 5000 serisine bios update atmadan desteği var ayrıca bios update atmak için eski işlemciden görüntü almam lazım ama eski işlemcidende görüntü alamıyorum
Anakartım msi b450m a pro max bilgisayarımı alalı fazla olmadı yaklaşık 4 aylık cihaz işlemcisi ryzen 5500 yetmediği için ryzen 5 5600 taktıracaktım götürdüğüm bilgisayarcı yeni işlemciyi takmadan önce bios updatei atmamış şimdi iki işlemcidende görüntü gelmiyor yardımcı olabilecek varmı