en pahalı 5070 ile en ucuz 5070 arası %1-2 gibi devasa olmayan bir performans farkı olduğunu düşünürsek görüntü senin için çokta önemli değilse en ucuzunu al geç derim
daha önceleri denk gelmiştim (söylediğim %100 doğru olmayabilir) genelde bu tarz sıkıntıları windows sürümü orjinal olmayan kişiler yaşıyor. Size tavsiyem önce bir format atın bozuk dosya falan varsa silinsin tüm driver'ları tekrar indirin ardından trendyoldan falan windows key satın alıp...
faturası garantisi varsa deneyebilirsin hemen işlemcinin geldiği gibi test edebileceğin bir anakart ram ssd vs. vs. varsa test etmen önemli milyonda bir ihtimal de olsa bozuk çıkabilir. kullanan herif terman macun sürmemiştir ısıdan nirvanaya çıkmıştır vs. 2.elde hep ufakta olsa bir risk vardır...
mağazadan aldığında iade almıyorlar ben bluetooth kulaklık almıştım 2 saat şarj ettikten sonra müzik dinleyeyim dedim sol kulak çalışmıyordu iade için götürdüm almadılar bende avukatım ile tüketici hakem heyetine suç duyurusunda bulunacağım dediğimde iade kabul ettiler uğraştırıyorlar yemin ediyorum
1 tane alacan sağlam alacan ben samsug 990 pro aldım 2 tb garantisi bitmek üzere ama okuma yazma hızında hiçbir değişiklik yok sağlık %100 mis gibi aga (ben aldığımda 8bin tl idi :D )
en pahalı 5060 ile en ucuz 5060 arasında %1 gibi devasa olmayan bir fark göz önüne alındığında en ucuzu hangisiyse onu almanı önerebilirim. Hatta 5000 serisi daha yeni bir seri olduğu için 2.elden bile bakabilirsin ucuza denk gelirse acıma ver siparişi geç derim.