AliBeyRS isimli üyenin son içerikleri

1. A

Cs2 Faceıt Antı-Clıent Sorunu

Windows 10 kullanırken bir sorun yaşamamıştım windows 11e geçtim ardından bios güncelleme hatası verdi biosu güncelledim ardından bu hatayı aldım internette baya bi araştırma yaptım yabancı kanalların yt videolarından biosta bazı ayarlar yaptım ama hala aynı hatayı veriyor ve faceit giremiyorum...
  2. A

Yardım AMD Ryzen 7 5700x İçin Soğutucu Önerisi

valla kral 7800x3d işlemcim var dark x129 işlemci soğutucu ile soğutuyorum sapık falan değilsen 5700x'e sıvı soğutucu kullanmazsın
  3. A

Yardım Bios Güncelleyemiyorum

ben bilgisayarcıya boşa para vermişim şimdi fark ediyorum 1784579233 anakartın aynasını adam yamuk takmış dp kablosu girmedi 1784579266 anlaşılan anakartı çıkartmak zorundayım 1784579310 küfür etmek istiyorum
  4. A

yani kral yanlış yaptığımı zannetmiyorum videodaki düzenlemelerin 1-1 aynısını yaptım ama bios ekranına gelip M-Flash bölümüne girince gene görüntü gelmiyor videodaki durumun aynısı oluyor 1784577045 rufus programı ile 16gb'a çek diyorsan onu denedim bir işe yaramadı flash bellek 32gb olarak...
  5. A

videodaki gibi flash belleğimi rufus ile temizledim flash'ın formatı fat32 şeklinde zaten ayarlıydı ama yine de rufustanda ayarladım ve başlat dedim flash belleğim 32gblık flash bellekti gene 32 olarak kaldı ama içi temizlendi zaten içerisinde sadece anakart için bios vardı 1784576118 şimdi...
  6. A

hocam onu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum 1784575118 bir deneyeyim ama pek ümidim yok
  7. A

canın sağ olsun birkaç konuda mesaj attığını gördüm belki bilirsin diye etiket atayım dedim :D 1784575042 onu nasıl yapacağımı hiç bilmiyorum gerçekten
  8. A

elimde başka flash yok be aga
  9. A

kral istiyorsan görüntü atayım bios upgrade yazıyor bir türlü çözemedim
  10. A

FAT32 dosya türünde onu kontrol ettim 32gb belleği var flash belleğin bu sorun yaratır mı? 1.5 ay önce 32gb bu flash bellek ile windows 10 kullanırken bios güncellemesi yapabilmiştim şuan windows 11e geçtim 1784574409 https://www.youtube. com/watch?v=LxruCkmlZfo 1784574423 https://www.you...
  11. A

@kurucacık2
  12. A

Bu görüntü sıkıntısı hakkında bana yardımcı olabilecek birileri varsa çok sevinirim 1784572983 @Mujka
  13. A

merhabalar cs2 faceit oynayabilmek için uygulamada bios güncellemesi gerektiği yazıyordu anakartın bios sitesine girip flash belleğime dosyayı attım fakat hiçbir şekilde görüntü gelmiyordu bende buraya yazmaya karar verdim detaylı bir anlatım yapabilmek için video çektim videoyu da aşağıya...
  14. A

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

tamam kapağın üzerinde boş yok yazıcak daha puan 1355 oldu harca puan 0
  15. A

🔥İndirim Dahadaha Hediye Termos Çanta ve Top!!!

hocam ben 2.5 litre kolayı hep içerim kapakları da daha daha uygulamasından girerim ama hep daha puan veriyor harca puan vermiyor harca puanı nasıl elde ediyorum ?
Geri