Şunuda sorayım madem cihazı dün sıfır aldım Asya cihazı cf-2118 modeli 825gblik tek kollu 23 bin liraya aldım sıfır kapalı kutu iyi mi sence boş alanım 650gb şuan hiç oyun yok
Dün sıfır ps5 aldım ve ilk konsolum bu ps plus üyeliği alıcam deluxe paketi yıllık 4250 lira ve 29 mayısta days of play etkinliği olacakmış yani üyelikler dahil çoğu şeye baya indirim gelecekmiş sizce direk şimdi üyeliği alayım mı 1 ay beklemeye değer mi?
pek anlamam bilgisayarlardan bu yüzden 25 bine son seviye bir anakart alıp 5-10 yıl boyunca sorunsuz kullanma kafasındayım kimisi carbonlu mesela kimisi soğutucu bölmeleri olanlar vesaire vesaire
beyler steam artık uygun değil gibime geliyor mesela bir hazır sistem aldım ve korsan oyun indirmek istemiyorum farzedelim steam,epic games gibi platformlarda oyunlar bir tek bana mı çok para geliyor acaba sizin önerileriniz tavsiyeleriniz nedir ? örneğin steam hesabı satın almak..
9070xt ekran kartı olan ve ryzen 7 7800x3d ile sistem kurucam anakart önerisi istiyorum bütçe max 25 diyebilirim pek bilmiyorum anakart piyasalarını en az 5 yıl beni götürsün desem saçma mı olur bilmiyorum.
Merhaba monitör ıvır zıvır hepsi tamam ama kasam eksik kasaya verilecek tam param 70k ve her şey son seviye olsun istiyorum dengeli olsun yani.
Aklımdaki ekran kartı 5070 ya da 9070xt şeklinde sizin önerdiğiniz hazır sistem nedir?
Selamlar tebilon sitesinden ilk defa bir bilgisayar alıcam topladığım sistem özellikleri şu sizce 90 bin liraya iyi mi ?
MSI Spatium M480 PRO PCIe 4.0 NVMe M.2 2TB Okuma Hızı 7400 Ms / Yazma 7000 1 x
AMD RYZEN 7 7800X3D Soket AM5 5.0GHz 96MB 120W 5nm 100-100000910 Tray Fansız işlemci 1 x...